APPLIED CRITICAL WHEY 30g

APPLIED CRITICAL WHEY 30g
30g
1
150,00 RSD


CRITICAL WHEY - APPLIED NUTRITION

WPC | WHEY ISO XP | HIDROLIZOVANI WHEY

- Izgradnja i održanje mišićne mase
- Izvanrednih ukusa i odlične rastvorljivosti
- Bez GLUTENA
- Visoko kvalitetni proteini i BCAA
- Informed Sport sertifikat i analiza
- Halal sertifikat


Whey protein, odnosno protein surutke je najpopularniji medju sportistima zbog svojih karakteristika. Naročito zbog svoje bioraspoloživosti, brze apsorpcije i povoljnog aminokiselinskog profila. Obzirom da je whey protein bogat esencijalnim aminokiselinama, naročito visok sadržaj BCAA aminokiselina (leucina, izoleucina i valina) koje se metabolišu u samim mišićima a ne u jetri, samim tim je poželjan kao dodatak ishrani kako bi bolje očuvao i oporavio mišiće,a i izgradio mišićne ćelije.

Whey protein koncetrat je dobijen tehnologijom Ultra filtracije kako bi zadržao visoku koncetraciju proteina i BCAA (amino kiselina razgranatog lanca). Whey protein izolat je protein najvišeg kvaliteta dobijen Cross-Flow-Micro filtracijom. Hidrolizovani Whey protein je enzimski predsvaren protein, razbijen tim putem do Peptida. Critical whey sa svakom mericom donosi 21g proteina dobijenog od mleka krava hranjenih travom, sa prirodno prisutnih 4,8g BCAA i 4g Glutamina. Critical Whey je proizvod sa prirodnim aromama, bez glutena, sa niskim sadržajem šećera, odlične rastvorljivosti i konzistencije. Samo dodajte u vodu ili niskomasno mleko i uživajte u šejku odličnog ukusa.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 1
Sastav po serviranju (30g jedna kesica):
Energetska vrednost 464,3 kJ/110,0 kcal
Masti
od toga zasićene masti
1,5g
0,5g
Ugljeni hidrati
od toga šećeri
2g
1,5g
Vlakna 2,4g
Protein surutke
od toga izolat protein surutke
hidrolizat proteina surutke
25g
1g
1g
So 0,09g


PAKOVANJE: 30g

UPOTREBA: razmutiti jednu kesicu sa 250-500 ml vode ili mleka u šejker boci. Dobro promućkati. Konzumirati jednu porciju dnevno, odmah nakon treninga ili bilo kad tokom dana u danima bez treninga.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319