Pitanja i odgovori


Pitanja mogu postavljati samo registrovani korisnici

Pitanja korisnika

Ako želite da poništite narudžbinu kontaktirajte nas na telefon 021/477-0497. Kontaktiraćemo ćemo Vas u slučaju ako slučajno neki od naručenih proizvoda nemamo na lageru mada se trudimo da nam je sajt ažuriran u realnom vremenu sa realnim stanjem u prodavnici.
Nažalost dostava je moguća samo na teritoriji Srbije (bez Kosova).
Cena dostave isključivo zavisi samo od težine pošiljke a ne od razdaljine gde se dostavlja. Paketi težine do 5000g troškovi dostave iznose 350 dinara a preko 5000g troškovi dostave su 650din.
Narudžbine naručene radnim danom do 14h će biti dostavljene u toku najverovatnije u toku sutrašnjeg dana. Narudžbine naručene petkom posle 14h i u toku vikenda se šalju u ponedeljak a dostava je u utorak.
Cena dostave paketa od 1kg je 350din. Ukoliko vrednost naručenih proizvoda nije preko 5000din, u tom slučaju X SPORT snosi troškove dostave.
Imate mogućnost da ostavite kao dodani komentar koji ukus bi želeli, u slučaju da nemamo taj ukus mi cemo Vas kontaktirati!
Paketi naručeni u nedelju se šalju u ponedeljak i isporuka bi trebala da bude u utorak ili najkasnije sredu.
Poštovani, plaćanje platnim karticama je moguće samo u našim objektima. U većim gradovima i kuririma je moguće platiti karticom ali za sada nemamo spisak gde je to omogućeno.
Trenutno nemamo tacnu iformaciju kad ce biti na stanju
Nema vise generalnog uvoznika.Prijatan dan

Placanje.

U X Sport-u možete kupljene proizvode platiti:<br> - gotovinom (dinarima)<br> -platnim karticama (VISA, DINA, MASTER , MAESTRO, ) <br> - čekovima gradjana<br> - uplatom na naš žiro račun<br>
Da, pod uslovom da ostavite dovoljan broj čekova sa kojima možemo pokriti celokupan iznos Vaše kupovine a čekovi će biti realizovani po dogovoru.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319