MP BCAA 3:1:2

MP BCAA 3:1:2
215 g
30
3200 Din


BCAA 3:1:2 - MUSCLEPHARM....

Sa MUsclePharm BCAA dobijate neizbežan razgranati lanac amino kiselina koji ne samo da snabdeva telo kad treba nego i sa čim u pravim dozama i pravom odnosu treba.

Odnos aminokiselina rarzgrantog lanca kod drugih proizvođača je pravljen na osnovu starih istrživanja i uglavnom je u odnosu 2:1:1 ali MusclePahrm sve svoje proizvode pakuje i patentira prateći najnovija dostignuća nauke i medicinskih istrživanja i zahvaljući tome trenutno zauzima lidersku poziciju na svetskom tržištu suplemenata.

Sa idealnim mixom l-leucina (3g po serviranju), l-lsoleucina (1 gram) i l-Valina (2 grama) dobijate ogromnu korist BCAA kako pre tako i posle treninga.


Kao deo esencijalnih aminokiselina koje su potrebne telu, BCAA mogu značajno poboljšati intezitet treninga i ubrzanje povećanja mišićne mase. Budući da ih ljudsko telo ne može proizvesti, sportisti moraju dodatno uzimati BCAA iz suplemanata. S MusclePharm BCAA 3:1:2 odnosom vašem telu pružate velike šanse da brže razvije čistu mišićnu masu.

• Leucin: S tri (3) grama leucina po serviranju dobijamo savršenu količinu jednog od glavnih izvora esencijalnih aminokiselina koje podstiču rast mišića.
Leucin ne samo da ima sposobnost stimulisanja sinteze proteina u mišićima, nego i dokazano usporava oštećenja na mišićima nakon intenzivnih vežbi tako što povećava sintezu proteina u mišićima.

• Izoleucin: S jednim (1) gramom izoleucina, ova glikogenska aminokiselina stvara glukozu koju telo sagoreva za energiju.

• Valin: Kao i kod leucina i izoleucina, dva grama (2) valina potiču sintezu proteina i rast mišićnoga tkiva te daju energiju od stvaranja glukoze. Deluje i kao pomoć pri normalnom rastu te kao reparativno sredstvo za različita tkiva u vašem tijelu

To je savrsena konbinacija BCAA za sprečavanje gubljenja mišićne mase, ubrzavanje mišićnog rasta pa čak i gubljenja masnih naslaga.

Kod Muscle Pharm BCAA nema laži ni prevare a vaši rezultati ce biti dokaz tome.PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 30
Sastav po serviranju: 2 dozirna merica (7.16g):
L-Leucine 3,000 mg
L-Valine 2,000 mg
L-Isoleucine 1,000 mg


UPOTREBA:Jedno serviranje (1 merica 3g) uzeti neposredno pre treninga, za jos bolje rezultate uzeti jos jedno serviranje neposredno posle treninga.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319