Nutrex LIPO-6 BLACK HERS

Nutrex LIPO-6 BLACK HERS
120 kapsula
40
4600,00 RSD


LIPO-6 BLACK HERS - NUTREX RESEARCH

LIPO-6 Black Hers je najnapredniji sagorevač masti za žene koji upotrebljava novu i naprednu tečnu multi-faznu tehnologiju. Ova tehnologija je kombinacija brzog transporta tečnog sadržaja kapsule i istovremenog kontrolisanog oslobađanje tog istog sadržaja. Ovo znači, da je Lipo 6X jedini fat burner sa multi-faznim delovanjem - je brz, a njegov učinak i dugo traje!

Osim toga LIPO-6 Black Hers sadrži i vitamine koji su od bitnog značaja za opšto zdravlje za vrijeme dijete. FAZA 1: Spoljni deo tečne kapsule LIPO-6 Black Hers osigurava brz i neposredan unos sastojaka, koji zaustavljaju apetit.. U već nekoliko minuta osetićete delovanje sastojka LIPO-6 Black Hers.

FAZA 2: Za razliko od ostalih formula sagorevača masti, čijih efekt je brz i kratkotrajan, LIPO-6 Black Hers deluje još dugo vremena. Sa selektivnim dodavanjem nekih sastojka u posebnu kapsulu, koja se nalazi unutar tečne kapsule, bolje kontroliše brzinu apsorpcije i time produži vreme aktivnosti ovih sastojka. Učinak sagorevanja masti traje još mnogo sati, što osigurava konstantan gubitak masti.

LIPO-6 Black Hers je prvi i jedini sagorijevač masti za žene koji deluje brzo i dugovremeno. Trenutan učinak sagorevanja masti, pojačanje energetskih učinaka i kontrolisano produženo delovanje osigurava maksimalne rezultate i danju i noću.
PAKOVANJE: 120 kapsula.

UPOTREBA: Jedna doza (tri kapsule) pre treninga. Za bolje rezultate uzimati dve doze dnevno (ujutru i pre treninga).

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319