YAMAMOTO Crea Mass 500g

500g

YAMAMOTO Crea Mass 500g
Ima na lageru
500g
147
4350,00 RSD
Napomena:
Cena ovog proizvoda varira od 4150,00 - 4350,00 RSD u zavisnosti od izabrane varijante i/ili naručene količine.CREAMASS - YAMAMOTO NUTRITION

Dijetetski dodatak koji obezbeđuje 100% kreatin monohidrat, preporučuje se za odrasle koji se bave intenzivnim fizičkim vezbanjem.

Yamamoto® Nutrition CreaMASS je dijetetski dodatak koji obezbeđuje 100% kreatin monohidrat, preporučen za odrasle koji se bave intenzivnim fizickim vežbanjem.

Kreatin povećava fizičke performanse u slučaju ponavljajućih, intenzitetnih i kratkotrajnih aktivnosti (blagotvorni efekat se dobija uz dnevni unos 3g kreatina).

Kreatin monohidrat je verovatno najuspešniji dodatak ishrani u historiji. Nauka je pokazala neverovatne koristi kroz suplementiranje kreatinom koji se krecu od vece snage do bolje funkcije mozga.

- Više od 500 studija podržava njegovu sigurnost i efikasnost.
- Kreatin povecava skladištenje fosfokreatina vaših mišica, što pomaže pri formiranju novog ATP-a, kljucnog molekula koji vaše celije koriste za energiju i sve osnovne životne funkcije.
- Tokom treninga, ATP se razdvaja kako bi proizveo energiju, a stopa ATP re-sinteze ogranicava vašu sposobnost da kontinuirano vrši maksimalni intenzitet. ATP brže koristite nego što ga možete ponovo izgraditi.
-Ovo je primarni mehanizam koji podrazumeva efekte poboljšanja performansi kreatina.
- Kreatin je popularan i efikasan dodatak za dodavanje mišicne mase. Može da promeni brojne celijske puteve koji dovode do novog rast mišica.
-Kreatin takode može povecati sadržaj vode u vašim mišicima, poznat kao volumen celije i može brzo povecati velicinu mišica.

Za razliku od suplementa koji koriste samo napredni sportisti, kreatin pruža prednosti bez obzira na nivo na kom se nalazite. Poboljšava performanse treninga velikog intenziteta do 15%.

-Postoje neki dokazi da kreatin takode pomaže u smanjenju nivoa šecera u krvi nakon obroka.
- Smanjuje simptome zamora i umora snabdevajauci mozak dodatnom energijom i povecanjem nivoa dopamina.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 147
Sastav po serviranju: 1 dozirna merica (3,4g)
Kreatin 3g


PAKOVANJE: 500g

UPOTREBA: dodati jednu mericu (3,4g) u čašu vode I uzeti jednom dnevno.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319