6Pak Anticatabolic Pak

6Pak Anticatabolic Pak
500g
50
3290 Din


ANTICATABOLIC PAK - 6PAK....

ANTICATABOLIC PAK – SPREMAN SAM ZA SLEDEĆI TRENING!


6PAK Nutrition Anticatabolic PAK je napredna formula zasnovana na kombinaciji sastojaka, BCAA (odnos 2:1:1), vitamina, taurina i L-Glutamina, visokog kvaliteta.
Posebno ga ističe odlična rastvorljivost i ukusne arome. Glavna namena proizvoda je sprečavanje katabolizma (razgradnje mišićnog tkiva) uz pokretanje regenerativnog procesa i podsticanje izgradnje nove mišićne mase. Ojačava imuni sistem.

BCAA – amino kiseline razgranatog lanaca čine 35% mišićne mase i zato je važan dnevni unos. Na žalost, ove amino kiseline (Leucin, IzoLeucin i Valin) se ne proizvode u organizmu već je potreban unos kroz hranu i suplementaciju.

Vitamin C ima pozitivan uticaj na otpornost organizma prema svim oblicima infekcije. Snažan je antioksidant i smanjuje negativan uticaj slobodnih radikala. Povećanim unosom Vitamina C povećava se i proces stvaranja novog kolagena neophodnog za brz oporavak zglobova. Poznato je da Vitamin C normalizuje nivo kortizola, poznatiji kao hormon stresa, koji u velikoj koncentarciji može da utiče na razgradnju tkiva.

Vitamin B6 pomaže u održavanju metabolizma proteina i glikogena kao i oslobađanju energije. Podržava normalno funkcionisanje nervnog sistema. Ima ulogu i u proizvodnji krvne plazme i krvnih pločica što sve zajedno ukazuje da je izuzetno važan za funkcionisanje ljudskog organizma.

Taurin s obzirom da utiče na iste receptore kao i insulin ima važnu ulogu u transportu nutritijenata, uključujući amino kiseline i kreatin.

L-Glutamin je jedan od ključnih prekursora sinteze proteina i amino kiselina kao što su ornitin, arginin, sitrulin i prolin. Ima važnu ulogu u formiranju glukoze, glavnog izvora energije. L-Glutamin podržava postupak regeneracije smanjujući vreme oporavka između treninga. Utiče na metabolizam azota čime povećava procenat sinteze proteina u mišino tkivo. Takođe važnu ulogu ima u smanjenju stavaranja mlečne kiseline što direktno utiče na brzinu oporavka.PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 50
Sastav po serviranju (10g):
Vitamin C 60mg (75%)*
Vitamin B6 1,4mg (143%)*
Aktivne komponente proizvoda 10g
L-Arginin HCL 2.000mg
BCAA
Instantizovan L-Leucin
Instantizovan L-Izoleucin
Instantizovan L-Valin
4.400mg
2.200mg
1.100mg
1.100mg
Taurin 400mg


PAKOVANJE: 500g

UPOTREBA: 2 merice (10g) pomešati sa 200ml vode. Pola doze popiti pre treninga, pola doze tokom treninga.


"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319