MFS A-AKG

bez ukusa

MFS A-AKG
Ima na lageru
300g
50
2490,00 RSD
1790,00 RSD
Napomena:
Cena ovog proizvoda varira od 1790,00 - 2490,00 RSD u zavisnosti od izabrane varijante i/ili naručene količine.A- AKG - MAXIMUM FITNES SUPPORT

- Povećana produkcija NO (azot oksida) u telu
- Bolja misićna pumpa i bolja prokrvljenost mišića
- Povećava izdržljivost i ubrzava oporavak
- Stimuliše oslobađanje hormona rasta
- Usporava starenje
- Štiti krvne sudove
- Poboljšava potenciju i kvalitet spermatozoida


Arginin, kao prekursor NO (azot-oksida) je veoma popularan kod bodibildera i ostalih sportista koji imaju za cilj da povećaju svoje performanse. Dugogodisnjim istrazivanjem utvrđeno je da arginin ima pozitivno dejstvo na kardiovaskularni sistem, poboljšava izdržljivost, podstiče sintezu proteina, povećava nivo hormona rasta. Arginin je višestruko korisna aminokiselina, pored svega navedenog arginin je neophodan za normalno funkcionisanje endokrine žljezde, povecava broj i prokrvljenost spermatozoida kod muškarca, čuva ćelije i usporava proces starenja.

Nova supstanca AAKG (Alfa-ketoglutarat) pomaže maksimalnu bioiskoristljivost i pospješuje proizvodnju azot-oksida . U stvari otkriće arginin AAKG i nije tako novo, vec nekoliko godina postoje dosta proizvoda koji sadrže ovu komponentu. Arginin u kombinaciji sa alfa-ketoglutaratom vema je značajan za metabolizam amino kiselina i proizvodnju energije. Dokazano AAKG je visoko apsortivan molekul koji ima mnoga pozitivna dejstva na bodibildere i sve one koji naporno treniraju.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 50
Sastav po serviranju (6g):
A-AKG 6g


PAKOVANJE: 300g

UPOTREBA: Jedna dozirna merica 30 minut pre treninga.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319