SCITEC Soy Pro

čokolada

SCITEC Soy Pro
Ima na lageru
908g
2990 DinSOY PRO - SCITEC NUTRITION....

- biljni izvor proteina – izolat proteina soje

- odličan za vegetarijance ili osobe alergične na životinjske proteine

Soja je moćna bilja koja sadrži esencijalne masne kiseline, vitamine, minerale i vlakna. Sadrži fitinsku kiselinu koja ima antioksidativna svojstva i može pomoći u sprečavanju nekih vrsta karcinoma i sniziti nivo loših masti u krvi.

Izolat proteina soje je visoke koncentracije, visokog kvaliteta, lako i brzo apsobujući, ne-životinjski izvor proteina sa velikom količinom važnih aminokiselina, među kojima su i Bcaa i glutamin. Odlična alternativa za osobe koje tragaju za biljnim izvorom proteina i za one koji žele da povećaju svoj ukupan proteinski unos u toku dana!

Sojin protein ima dobar efekat na ljudsko zdravlje, prevashodno zdravlje žena. Kompletan je protein, što znači da sadrži sve važne aminokiseline zbog čega ga koriste i sportisti i rekreativci. Sadržaj holesterola i masti je na minimumu stoga se uklapa u Vašu dijetu.

Sojini izoflavoni su ključni za fitestrogensku aktivnost. Zajedno sa fitosterolima smanjuju loš holesterol i trigliceride stoga su važni za zdravo srce. Smatra se da izoflavoni pokazuju i pozitivne efekte na kognitivne funkcije, tj. poboljšanje moždanih funkcija.PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 32
Sastav po serviranju: 1 dozirna merica (28.5g):
Ukupno kalorija 120 kcal
Proteini 20g
Ukupne masti 1 g
Holesterol 0 mg
Natrijum 322 mg
Kalijum 23 mg
Ukupno ugljenih hidrata 5 g
Šećeri 5 g
Masti 1 g


PAKOVANJE: 910g

UPOTREBA: pomešajte 1-2 doze sa vašim omiljenim napitkom i konzumirajte između obroka ili nakon treninga.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319