BS Collagen PRO

jagoda-naradža

BS Collagen PRO
Ima na lageru
400g
36
2490,00 RSD
Napomena:
Cena ovog proizvoda varira od 2290,00 - 2490,00 RSD u zavisnosti od izabrane varijante i/ili naručene količine.


Za porudžbinu najmanje 2 kom. ostvarujete dodatni popust i cenu od 2290,00 RSD po komadu!


COLLAGEN PRO - BASIC SUPLEMENTS

Collagen sa dodatkom Vitamina C, koji će dodatno poboljšati apsorbovanje i sintezu kolagena!

Ima ulogu u jačanju kože, kao i u elastičnosti i hidrataciji. Kako starite, vaše telo proizvodi manje kolagena, što dovodi do suve kože i stvaranja bora. Ovi suplementi mogu delovati tako što stimulišu vaše telo da samostalno proizvodi kolagen. Pored toga, suplementi kolagena mogu podstaći proizvodnju drugih proteina koji pomažu u strukturiranju vaše kože, uključujući elastin i fibrilin.

Kolagen pomaže u održavanju integriteta vaše hrskavice, tkiva nalik gumi koje štiti vaše zglobove. Kako se količina kolagena u vašem telu smanjuje sa godinama, povećava se rizik od degenerativnih poremećaja zglobova kao što je osteoartritis. dodatni kolagen može akumulirati u hrskavici i stimulisati vaša tkiva da proizvode kolagen. Zauzvrat, ovo može dovesti do manje upale, bolje podrške zglobovima i smanjenog bola.

Kao što se kolagen u vašem telu pogoršava sa godinama, propada i koštana masa. Ovo može dovesti do stanja kao što je osteoporoza, koju karakteriše niska gustina kostiju i veći rizik od preloma kostiju.

Kolagen obezbeđuje strukturu vašim arterijama, krvnim sudovima koji prenose krv od srca do ostatka tela. Bez dovoljno kolagena, arterije mogu postati manje fleksibilne i elastične.

Kosa i nokti.
Uzimanje kolagena može povećati snagu vaših noktiju sprečavanjem lomljivosti. Pored toga, može pomoći vašoj kosi i noktima da rastu duže.

Zdravlje creva.
Iako nikakvi naučni dokazi ne podržavaju ovu tvrdnju, neki zdravstveni radnici tvrde da suplementi kolagena mogu lečiti sindrom propuštanja creva, koji se takođe naziva intestinalna permeabilnost.

Zdravlje mozga.
Nijedna studija nije ispitivala ulogu suplemenata kolagena u zdravlju mozga, ali neki ljudi tvrde da poboljšavaju raspoloženje i smanjuju simptome anksioznosti.

Gubitak težine.
Zagovornici veruju da suplementi kolagena mogu podstaći gubitak težine i brži metabolizam. Međutim, nijedna studija ne podržava ove tvrdnje.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 36
Sastav po serviranju )11g -4 merice):
Hidrolizat kolagena 10g
Vitamin C 12mg
Vitamin B6 1,1mg


PAKOVANJE: 400g

UPOTREBA: _ Razmutiti 4 merice sa čašom vode i konzumirati najbolje ujutru.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319