BioTech L-Carnitine 1000mg

30 tableta

BioTech L-Carnitine 1000mg
Ima na lageru
30 tableta
30
1290 DinL-CARNITINE - BIOTECH....

U slučaju deficita L-karnitina u organizmu, masti se ne iskorišćavaju za stvaranje energije, nego se pojačano talože u vidu potkožnog masnog tkiva. Pored povećanja masnih naslaga, nedostatak L-karnitina, izaziva umor.

Tokom sportskih aktivnosti L-karnitin povećava energetski nivo i prag izdržljivosti organizma i pomaže mu da prebrodi trening. Telo se oslanja više na masti za dobijanje energije, tako štedi glikogen i to zajedno sa redukcijom skupljanja mlečne kiseline u mišićima, produžava i povećava kapacitet vežbanja pre pojave zamora.

L-karnitin poboljšava tonus srčanog mišića i funkciju srca, stimuliše njegovo snabdevanje energijom i poboljšava rad kardiovaskularnog sistema.

L-karnitin stimuliše sekretornu funkciju pankreasa i pokazuje pozitivan uticaj na spermatogenezu i pokretljivost spermatozoida.

Preporučuje se:

- Profesionalnim sportistima radi poboljšanja izdržljivosti i ubrzanja oporavka organizma nakon treninga

- Rekreativnim sportistima radi poboljšanja kondicije i ubrzanja sagorevanja masti

- Osobama koje žele da smršaju, L-carnitine smanjuje masne naslage, a štiti mišiće, tako što ih snabdeva energijom koja potiče iz masti

- Osobama sa oslabljenim srčanim mišićem

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: (30)
Sastav po serviranju (1 tableta):
L-Carnitine (L- Tartarate i L-Furmarate) 1000mg


UPOTREBA: 1 tableta 20 do 30 min pre treninga. Ukoliko se uzima kao pomoć kod mršavljenja, uzima se 1 kapsula 60-90 minuta posle jela.

PAKOVANJE: 30 tableta.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319