NAT Digest Support

NAT Digest Support
60 kapsula
30
1850,00 RSD


DIGEST SUPPORT - NATROL....

Enzimi se nalaze uglavnom u organima za varenje i proteinskog su porekla. Oni služe za razgradnju (varenje) unete hrane, znači oslobađaju materije koje su neophodne za energiju, izgradnju ili zdravlje našeg tela. Nedostatak ili manjak nekog enzima u sistemu znači niži procenat iskorišćenosti unete hrane. Ne samo da naš organizam dobija manje vrednih supstanci nego ceo tok varenja ide otežano i stvaraju se gasovi neprijatnog mirisa. Ovo nemenovno uzrokuje pad imunog sistema i opšteg stanja organizma.

Digest Support preparat sadrži ceo asortiman enzima za varenje proteina, masti, ugljenih hidrata i jedan tzv. HemiSEB kompleks koji deluje kao antigas supstanca.

Svaka osoba poseduje određenu koncentraciju enzima u probavi što znači i određenu količinu svarljivosti hrane u jedinici vremena. Sportisti koji žele da povećaju unos proteina ili drugih hranljivih supstanci moraju uneti enzime u vidu suplemenata pošto organizam neće stići da iskoristi svu unetu hranu i jednostavno hrana će proći nesvarena kroz probavni trakt. Narnavno nećemo ni dobiti očekivane rezultate.PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 30
Sastav po serviranju (2 tableta):
Kalcium 60mg
Mešavina digestivnih enzima (proteaze, amilaze, lipaza, celulaza, laktaza, saharaza, maltaza, hemiseb®) 1000mg


PAKOVANJE: 60 cap.

UPOTREBA: 2 kapsule 30 min. pre ili za vreme obroka.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319