Now Foods PQQ Energy

30 Veg. Cap.

Now Foods PQQ Energy
Ima na lageru
30 Veg Capsules
30
4690,00 RSDPQQ ENERGY - NOW FOODS....

Snažan borac protvi slobodnih radikala

Podržava funkciju mitohondrija

GMP kvalitet

Vegetarian formula


Mitohondrije su organele koje proizvode skoro svu energiju ćelija. Naročito su pristune u ćelijama srca i mozga zato što ćelije tih organa imaju visoke nergetske zahteve.

Pirolokinolin Quinone (PQQ) jje enzim kofaktor B vitamina koji služe da zaštite ćelije od oksidativnog stresa i podstiče genereisanje novih mitohondrija u ćelijama. PQQ na taj način može da omogući da se održi snažna proizvodnja ćelijske energije.

Podržava zdravlje srca i održava kongitivne funkcije.

Coenzime Q10 i Acetyl L-Carnitn su takođe veoma bitni za normalno funkcionisanje ćelijskog metabolizma.

BioPQQ® je registrovan patent firme MGC iz Japana.

Pirolokinolin kinon (u daljem tekstu PQQ) je mali molekul kinona koji ima sposobnost da bude REDOKS agens, sposoban da redukuje oksidanse (antioksidativni efekat), a zatim ga glutation ponovo reciklira u aktivni oblik.

Čini se da je prilično stabilan jer može da prođe nekoliko hiljada ciklusa pre nego što se potroši, a nov je jer se povezuje sa proteinskim strukturama unutar ćelije.

Neki antioksidansi, uglavnom karotenoidi kao što su b-karoten i astaksantin, nalaze se na određenim mestima ćelije u kojoj ispoljavaju proporcionalno više antioksidativnih efekata zbog blizine; čini se da PQQ to čini u blizini proteina kao što su karotenoidi to čine na ćelijskoj membrani.

PQQ modifikuje oksidaciju u ćeliji nakon vezivanja za neke proteine, a ova modulaciona uloga koju igra može da promeni signalne procese koji se odvijaju u ćeliji. Zbog toga što je REDOKS agens (sposoban da redukuje i oksiduje) on nije čist antioksidant, ali je uključen u ciklični antioksidativni ciklus sa antioksidativnim enzimom poznatim kao glutation.PAKOVANJE: 30 Veg kapsula

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 30
Sastav po serviranju: 1 kapsula:
Vitamin B-12 (as Methylcobalamin) 1,000 mcg
Acetyl-L-Carnitine (from Acetyl-L-Carnitine HCl) 200 mg
Coenzyme Q10 (CoQ10) 30 mg
BioPQQ (Pyrroloquinoline Quinone) (as PQQ disodium salt) 20 mg


UPOTREBA: Kao dodatak ishrani koristiti jednu kapsulu dnevno sa obrokom.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319