OSTROVIT Choline & Inositol

90 tableta

OSTROVIT Choline & Inositol
Ima na lageru
90 tableta
90
1190,00 RSDCHOLINE & INOSITOL - OSTROVIT

Holin i inozitol su deo vitamina B kompleksa, podržavaju rad nervnog sistema i učestvuju u metabolizmu masti i holesterola.

Aktivni sastojci
Holin - je prirodna komponenta većine životinjskih tkiva. Njegovo prisustvo u telu obezbeđuje pravilnu strukturu mozga. Holin prelazi krvno-moždanu barijeru i deluje kao transmiter nervnog sistema. Učestvuje u metabolizmu masnih kiselina.Inozitol - javlja se u ćelijskim membranama. Odgovoran je za pravilno funkcionisanje neuro-transmitera. Senzibiliše receptore na serotonin, čime se oslobađa osećaj stresa. Pored toga, podržava metabolizam masti i holesterola.

Osobine sastojaka:
SAVRŠENA KOMBINACIJA SASTOJAKA - Holin i inozitol imaju sinergijsko dejstvo. Njihova mešavina će vam omogućiti da postignete mnogo bolje rezultate nego u slučaju korišćenja samo jednog od njih.

PODRŠKA NERVNOM SISTEMU - Podržavaju funkcionisanje mozga, olakšavaju pamćenje i učenje i poboljšavaju koncentraciju. Takođe utiče na opšte blagostanje i kvalitet sna.

ZDRAVLJE JETRE - Kombinacija holina i inozitola može regulisati nivo holesterola u krvi, podržati metabolizam masnih kiselina i detoksikovati organizam.

EKONOMIČNO - OstroVit holin + inozitol je dostupan u obliku tableta koje se lako gutaju. Jedno pakovanje dovoljno je za tri meseca redovnog korišćenja.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 90
Sastav po serviranju (1 tableta):
Choline bitartrate 300mg
Myo-inositol 300mg


PAKOVANJE: 90 tableta.

UPOTREBA: 1 tableta dnevno.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319