QNT Lipitek

90 kapsula

QNT Lipitek
QNT
Ima na lageru
90 kapsula
45
2200,00 RSDLIPITEK - QNT

- Pomaže u sagorevanju kalorija i do 12 puta više nego samo dijetom

- Povećava nivo energije i sposobnost da drastično spali masti

- Klinički ispitani prirodni sastojci

Lipitek sagorevač uspešno pomaže pri mršavljenju, gubitku masnih naslaga na najkritičnijim mestima, smanjuje apetit, reguliše probavu, pojačava dejstvo dijete i uz njega se nećete osećati iscrpljeno čak kod strogih dijeta i napornih treninga. Njegova posebna formula je osmišljena za žene i sve koji žele da smanje procenat masnoća na potpuno prirodan način.

Sadrži prirodne ekstrakte Yerba mate koja smanjuje telesne masti, nivo holesterola, triglicerida, takodje utiče na metabolizam masti u organizmu.
Ekstrakt zelenog čaja povećava potrošnju energije, pomaže u borbi protiv slobodnih radikala i redukciju telesnih masti. Sadrži kalcijum koji pomaže u borbi protiv osteoporoze, sprečava skladištenje masti u ćelijama.
Ekstrakt Capsimax smanjuje apetit, ubrzava metabolizam, dodatno troši kalorije.
Guarana povećava koncentraciju, smanjuje umor, pomaže kod mršavljenja,ublažava migrenu, pojačava libido, štiti organizam od mnogih bolesti. Ekstrakt maslačka pomaže izbacivanje otrova putem znoja, reguliše probavu, eleminiše sluz iz organizma i vraća snagu organizmu.
Resveratol i plod nara snažne antioksidante i hrom esencijalni mikroelement koji je važan za metabolizam ugljenih hidrata, masti i proteina. Utiče na smanjenje apetita, holesterola i masnoća u telu.

U roku od nedelju dana ćete primetiti prve efekte, vratiće vam se energija, smanjiće vam se apetit, regulisaće vam se probava. Uz regulisanu ishranu i trening Lipitek će biti pravi saveznik na vašem putu do idealne težine.PAKOVANJE: 90 kapsula.

UPOTREBA:U danima treninga 3 kapsule pre treninga, u danima pauze dve kapsule ujutru pre doručka i jedna pre ručka.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319