SCITEC Mega Arginine

90 kapsula

SCITEC Mega Arginine
Ima na lageru
90 kapsula
2490,00 RSDMEGA ARGININE 1300mg - SCITEC NUTRITION....

Arginin je uslovno esencijalna aminokiselina, što znači da ga ljudski organizam proizvodi, ali u suviše malim količinama, te je vežbačima neophodna suplementacija argininom.

L-arginin može da stimuliše lučenje hormona rasta pri sintezi nekih supstanci, što direktno utiče na anaboličke procese u mišićima i oksidaciji telesnih masnoća. L-Arginin je ključna komponenta u lancu produkcije NO, kao osnove iz koje enzim NO-sintaza izdvaja NO iz arginina, a koji je u organizmu odgovoran za širenje krvnih sudova (vazodilataciju) i, samim tim, povećan protok krvi kroz mišić i povećanje priliva hranjivih materija u mišić. Što više hranjivih materija dovedemo u mišić, to će i mišić imati veći potencijal za rast. Preparati koji sadrže l-arginin pojačavaju produkciju NO, koja se i inače dešava tokom vežbanja u teretani, odnosno pri jakim mišićnim kontrakcijama, koje daju poznati osećaj napumpanosti u muskulaturi. Samo širenje krvnih sudova je l-argininu i srodnim preparatima donelo veliki uspeh kod problema sa potencijom, kod muškaraca kod kojih je ona prouzrokovana lošom prokrvljenošću genitalnog regiona.

Sada je iz Scitec Nutritiona stigla novina u obliku Mega Arginina, koji s pravom nosi takav naziv, jer u jednoj kapsuli ima 1300mg arginina!

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 90
Sastav po serviranju: 1 kapsula:
L-Arginine 1300mg


PAKOVANJE: 90 kapsula.

UPOTREBA: 2-4 kapsule uzeti 30min pre treninga. Za maksimalne rezultate uzeti jednu dodatnu porciju nakon budjenja.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319