SCITEC Ashwagandha

60 kapsula

SCITEC Ashwagandha
Ima na lageru
60 kapsula
60
840,00 RSDASHWAGANDHA - SCITEC NUTRITION

- regeneracija organizma
- kvalitetniji san i relaksacija
- regulacija hormonske aktivnosti
- vitalnost i dugovečnost
- prirodni antistres agent

Ašvaganda ( Withania somnifera ) je lekovita biljka koja se koristi u tradicionalnoj medicini više od 3000 godina, naziva se i "indijski žen-šen", jer se u ajurvedskoj medicini koristi u iste svrhe kao žen-šen u kineskoj. Istorijski se ova biljka koristila kao afrodizijak, tonik jetre, antiinflamatorno sredstvo a u novije vreme i za lečenje bronhitisa, astme, čira, iscrpljenosti, nesanice i senilne demencije.

Koren je glavni deo biljke koji se koristi u terapijske svrhe a najvažniji biohemijski aktivni sastojci su vitaferin i vitanolid, jedinjenja iz grupe alkaloida. Značaj ekstrakata je u tome što se ne fokusiraju na celu biljku, već na ekstrakciju njenih biološki aktivnih komponenti, njenih koncentrisanih aktivnih sastojaka, odvojenih od biljnih vlakana.

Scitec-ova Ašvaganda je dodatak ishrani koji sadrži 226 mg ekstrakta korena Ašvagande u dnevnoj dozi tj. 1 kapsuli.

Kao prirodnu podršku u borbi protiv užurbanosti i stresa moderne svakodnevnice kao i opštem pozitivnom dejstvu na organizam Scitec-ovu Ašvagandu preporučujemo svima, kako sportistima i rekreativcima tako i osobama koje nisu fizički aktivne, muškarcima i ženama.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 60
Sastav po serviranju (1 kasula):
Ekstrakt korena ašvagande
-od čega vitanolida
226 mg*
3,7 mg*

*=Nutritivna referentna vrednost (NRV) nije ustanovljena
Sastojci: sredstvo za povećanje zapremine: kalcijumova so ortofosforne kiseline; suvi ekstrakt korena ašvagande (Withania somnifera) standardizovan na 1,5% vitanolida [ekstrakt ašvagande, maltodekstrin]; kapsula: želatin; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i mleko, jaja, soja, gluten, kikiriki, jezgrasto voće, celer, riba, ljuskari i mekušci i sumpor-dioksid.

PAKOVANJE: 60 kapsula.

UPOTREBA: popiti 1 kapsulu pre obroka uz čašu vode.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319