THE Beast 300 g

THE Beast 300 g
Ima na lageru
300g
30
3260 DinTHE BEAST - THE NUTRITION

-Koncentrovani sastojci bez drugih dodataka (10g doziranje)
- Nova poboljšana formula
- Mišićna pumpa i vaskularnost na treningu!
- Više snage, energije i bolji fokus na treningu!

THE Beast 300 grama pripada skupini tzv. "pre-workout" proizvoda, koji su među sportistima u sportovima snage i fitness entuzijastima vrlo popularni. Razlozi za to su pre svega ti da oni omogućuju jače i intenzivnije treninge. Veća sposobnost na treningu znači bolji porast mišićne mase i snage. Bolji napredak će uociti svi korisnici specifičnih individualnih sportova u vidu poboljsanja performansi. Naše telo je uz njega sposobno savladati puno veće napore.

Na tržištu postoji veliki broj "pre-workout" proizvoda, koji imaju u svom sastavu navedeno velik broj supstanci,a koji na samom treningu nemaju velikih rezultata. Također, mnogi dodaju i šećer, koji povećava broj doza proizvoda, ali nema neposrednog značajnijeg efekta na bolju sposobnost na treningu.

Prilikom razvoja "THE Beast smo se usredotočili na provjerene sastojke i povećali doze istih. Zato je ova nova formula proizvoda još bolja i još jača, i vrlo je koncentrirana. Doza po uzimanju za ovaj proizvod je samo 10g. Ne sadrži nepotrebna punila, šećere, ugljenehidrata i ostale nekorisne sastojaka.

Luda mišićna napumpanost, vaskularnost, snaga, fokus i energija na treningu!

THE Beast sadrži dve patentirane matrice, koje se međusobno odlično slažu. To su EXCESSIVE PUMP MATRIX® i SUPREME FOCUS MATRIX®.

EXCESSIVE PUMP MATRIX® sadrži optimalni razmer sastojaka kao što su beta alanin i citrulin malat. Svi sastojci su provereni tokom deset godina prisutnosti na tržištu. U pravilnoj kombinaciji i razmjeri omogućiti će nevjerojatan mišićni "pump" i snagu.

SUPREME FOCUS MATRIX® sadrži kombinaciju taurina, kofeina i tirozina. Kofein u kombinaciji sa taurinom povećava nivoe energije. Tirozin će se pobrinuti za potrebnu koncentraciju tj fokus na treningu. Sva tri sastojka u matrici su u optimalnim razmjerama,što je ključno za najbolji sinergistički efekt. Tako ćemo ostvariti koncentraciju, fokus i energiju

Ove dve matrice se izuzetno dobro slažu, ali smo formuli dodali još vitamin B6 i vitamin B3 koji su u telu odgovorni za proizvodnju energije i intenzivni rad.Na taj nacin smo dobili vrhunski proizvod, koji će opskrbiti, da treninzi od sada pa nadalje budu na još višem nivou !

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 30
Sastav po serviranju (2 dozirne merice (10g)):
Energetska vrednost 30,8 Kcal / 128,3kJ
Proteini 8g
Masti 0g
Natrijum 0g
Vitamin B6 (Pyridoxine) 50mg
Vitamin B3 (Niacin) 40mg
EXCESSIVE PUMP MATRICA
- Beta Alanine
- Citruline malate
6468 mg
SUPREME FOKUS MATRICA - L-Taurine
- L-Tyrosine
- Caffeine
2100 mg


PAKOVANJE: 300g

UPOTREBA: Uzmite 2 merice (1doza- 10 g) i promesajte sa 2,5 dcl vode 15-20 minuta pre treninga.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319