THE Magnesium Citrat

200 kapsula

THE Magnesium Citrat
Ima na lageru
200 kapsula
50
1990,00 RSD
Napomena:
Cena ovog proizvoda varira od 1790,00 - 1990,00 RSD u zavisnosti od izabrane varijante i/ili naručene količine.MAGNESIUM CITRAT - THE NUTRITION

Magnezijum citrat se koristi za kratkotrajno lečenje povremenih konstipacija. Magnezijum citrat je u klasi lekova koji se nazivaju slani laksativi. Deluje tako što dovodi do zadržavanja vode u stolici. Ovo povećava aktivnost creva i omekšava stolicu.

Magnezijum citrat se takođe koristi za pražnjenje debelog creva pre kolonoskopije (pregled unutrašnjosti debelog creva radi provere raka debelog creva i drugih abnormalnosti) ili određenih medicinskih postupaka.

Ovaj proizvod koriste za lečenje simptoma previše želudačne kiseline kao što su želučani poremećaj, žgaravica i kiselinska probava.

Magnezijum je veoma važan za normalno funkcionisanje ćelija, nerava, mišića, kostiju i srca. Obično dobro uravnotežena dijeta obezbeđuje normalan nivo magnezijuma u ​​krvi. Međutim, određene situacije dovode do toga da vaše telo gubi magnezijum brže nego što ga možete zameniti ishranom. Te situacije uključuju lečenje „tabletama za vodu“ (diuretici poput furosemida, hidrohlorotiazida), lošu ishranu, alkoholizam ili druga medicinska stanja (npr. Teška dijareja / povraćanje, problemi sa apsorpcijom želuca / creva, loše kontrolisan dijabetes).

Koja je najbitnija informacija koju moramo da znamo u vezi Magnesium Citrate proizvoda?

Sledite sva uputstva na etiketi i pakovanju leka.
Obavestite svog lekara o svim zdravstvenim stanjima, alergijama i svim lekovima koje koristite.

Šta je Magnesium Citrat?

Magnezijum je prirodni mineral koji je važan za mnoge sisteme u telu, posebno za mišiće i živce. Magnezijum citrat takođe povećava vodu u crevima.
Magnezijum citrat se koristi kao laksativ za lečenje povremenih konstipacija.

Kako da koristim Magnesium Citrate?

Koristite tačno onako kako je naznačeno na etiketi ili kako je propisao lekar. Ne koristite u većim ili manjim količinama ili duže nego što je preporučeno.
Uzimajte magnezijum citrat na prazan stomak, najmanje 1 sat pre ili 2 sata nakon obroka. Uzmite ovaj proizvod sa punom čašom vode.
Magnezijum citrat treba da stvori stolicu u roku od 30 minuta do 6 sati nakon uzimanja leka. Čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od vlage i toplote.

Na šta da obratim pažnju kod upotrebe Magnesium Citrat proizvoda?

Izbegavajte uzimanje bilo kojih drugih lekova u roku od 2 sata pre ili 2 sata nakon uzimanja magnezijum citrata. Laksativi mogu otežati vašem telu da apsorbuje neke druge lekove.

Koji su neželjeni efekti kod nepravilne upotrebe Magnesium Citrate proizvoda?

Labava stolica, dijareja, grčevi u stomaku
Vrtoglavica
Povećano znojenje.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 50
Sastav po serviranju (4 kapsule):
Magnesium citrate (Anhydrous)
od toga magnezijuma
2520mg
381mg


PAKOVANJE: 200 kapsula.

UPOTREBA: 2 kapsule dnevno

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319