THE X3m Terminator

THE X3m Terminator
Ima na lageru
180 kapsula
90
3070 DinX3M TERMINATOR - THE NUTRITION

U svakom coveku postoji skriveni instinkt da dominira.Potreba da se medju svojim suparnicima dokaze kao najjjaci,,najbrzi,najmocniji,potreba da inpresionira,osvoji i dominira i postavi se kao alfa-muzjak..a sve to nagonjeni kroz jednu stvar, a to je testosteron...

THE Nutrition vam omogucava da probudite zivotinju u vama u veoma kratkom roku..Kako?

THE X3M Terminator ce vam omoguciti da spoznate potpuno drugacije sebe i svoju muskost.Radi se o pazljivo odabranim,naucno ispitanim supstancama,precizno upakovanih u ovu idealnu mesavinu.

DAA je najnovije otkriće na polju sportske suplementacije. D-Aspartic acid je izomer aspartične kiselline koji se ne može naći u ishrani, a u nasem telu nastaje nizom biohemijskih reakcija I služi kao neurotransmiter.

Njegovo ergogeno delovanje ostvaruje se preko indirektnog delovanja na osovinu Hipotalamus-Hipofiza-Testisi. DAA utice na hipotalamus da oslobađa vise GnRH koji potom stimulise adenohipofizu da oslobodi veću količini LH i FSH hormona, koji posrednim delovanjem na Lejdigove ćilije testisa povećavaju proizvodnju MUSKOG HORMONA (T).

Više naučnih studija, vršenih na eminentnim svetskim univerzitetima su potvrdilo je da upotrebom ovog suplementa dolazi do značajnog povećenja nivoa endogenog MUSKOG HORMONA (T) (prosečno za 42%) u roku od samo 12 dana! Takođe nije zabeležena pojava bilo kakvih neželjenih efekata.

TRIBULUS TERRESTRIS je biljka koja se koristi u medicini za lečenje impotencije.

Tribulus Terrestris je prirodna alternativa anaboličkim hormonskim preparatima na sintetičkoj bazi. Povećani nivo MUSKOG HORMONA (T) potpomaže sintezu belančevina i pozitivnu ravnotežu nitrogena što je osnov povećanja mišićnih ćelija. Za sportiste je veoma važno da Tribulus Terrestris potpomaže brzu regeneraciju, što je osnov intenzivnijih i delotvornijih treninga, kao i postepeno povećanje mišićne mase.

Tribulus Terrestris povećava nivo testosterona tako što podiže nivo luteinizirajućeg hormona (LH), hormona hipofize.

U slučaju unošenja MUSKOG HORMONA (T) , ljudski organizam prestaje da ga proizvodi, ovo dejstvo kod uzimanja TRIBULUSA ne dolazi do izražaja, stoga ima za posledicu stvaranje izuzetno velike mišićne mase.

CINK,MAGNEZIJUM I vitamin B6 su optimalna podrska proizvodnje MUSKOG HORMONA (T) u nasem organizmu.

Tražeći idealnu formulu za sto vecu masu u ovu mesavinu dodali smo i BIOPERINE koji jos vise pojacava apsorbciju i pojacava sinergiju ostalih komponenti ove snazne mesavine ,a sve u cilju sto boljeg efekta u lucenju MUSKOG HORMONA (T) ,samim tim pojacanom voljom i snagom za treningom,a samim tim i extremnoj brzini dobijanja na masi. Pa,ukolio ste spremni da postanete alfa-muzjak...onda je za vas definitivno X3M Terminator!!

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 90
Sastav po serviranju (2 kapsule):
DAA (D-asparaginska kiselina) 875mg
Tribulus terestris 300mg
ZMA
(Cink, magnezijum, vitamin B6)
220mg
Ekstrakt crnog bibera 30mg
Vitaminska mešavina
( Vitamin D3, vitamin E, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, folna kiselina, pantotenska kiselina, niacin, biotin, vitamin C, kalcij, bakar , jod, željezo, fosfor)
30mg


PAKOVANJE: 180 kaspula.

UPOTREBA: Dva puta dnevno po dve kapsule. Uvek konzumirati na prazan stomak.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319