Ultimate Nutrition Beta K

200 kapsula

Ultimate Nutrition Beta K
Ima na lageru
200 kapsula
50
4980,00 RSDBETA K - ULTIMATE NUTRITION,,,,

Beta Alanin i Kreatina kombinacija dva trenutno vodeća preparata na svetskom tržištu ! ! !


Kao što svaki od njih pojedinaćno veoma dobro deluje na dobijanje snage definisanje mišićne mase, tako se pokazalo u određenim desetonedeljnim studijama da je najbolje ova dva suplementa uzimati u kombinaciji.
Razlog je veoma jednostavan: Beta Alanin intezitet treninga podiže skoro do maksimuma, značajno odlaže napor i iscrpljenost u toku visoko intezivnih napora i vidno smanjuje psihofizički zamor. Kreatin pomaže u treninzima koji za cilj imaju da što više aktiviraju mišićna vlakna i da se što dublje prodru u mišiće.
Kreatin zbog svoje sposobnosti da reciklira ATP (po znatiji kao molekul snage), doprinosi da vežbač ima dodatnih od 3 do 6 ponavljanja u seriji!

Dakle kombinacija ova dva suplementa je pun pogodak za sve one ko ji su rešili da krenu u ozbiljne trenige da u što kraćem vremenskom periodu dobiju na snazi, masi i definiciji mišića, kao i da steknu tako zvanu snažnu izdržljivost .toliko potrebnu u borilačkim disciplinama ili sporto vima gde je izražen kontakt i duel u igri.

Beta KreAlkalyn je suplement poslednje generacije i preporučuje se svim ozbiljnijim vežbačima i sportistima kao i onima koji veoma temeljno i istrajno prilaze svojim treninzima.

SASTAV PO SERVIRANJU (4 kapsule):

Beta Alanine 1500mg
Kreatin 1500mg


PAKOVANJE: 200 kapsula.

UPOTREBA: 4 kapsule dva puta dnevno, na dan treninga jedno serviranje(4 kapsule) pre podne a drugo serviranje pola sata pre treninga.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319