UN Shock Therapy

840g

UN Shock Therapy
840g
42
5990,00 RSD

NA OVAJ PROIZVOD NE IDE DODATNI POPUST

SHOCK THERAPY - UNIVERSAL NUTRITION....

Shock Therapy je energetski šejk predviđen za uzimanje pre treninga, jer utiče na povećanje snage. Sadrži aktivatore azotoksida (NO), kreatin i energetske stimulatore poreklom iz kafe, kakaa i zelenog čaja. Uz to obezbeđuje neophodnu zaštitu od slobodnih radikala, tj. štiti ćelije od oksidacije do koje pojačano dolazi usled aktivacije azotoksida. Antioksidantski kompleks koji služi za to, sastoji se od ekstrakata zelenog čaja i koštica grožđa, alfa-lipoinske kiseline i N-acetil holina. On omogućava uživanje koristi od pojačane aktivnosti azotoksida bez opasnosti od narušavanja zdravlja.

Ova formula je preduslov za intenzivnije treniranje pod većim opterećenjem, što neizbežno dovodi i do značajnog porasta mišićne mase. Mišići postaju veći i napumpani usled bolje prokrvljenosti i bržeg dotoka kiseonika, ali i svih ostalih neophodnih nutrijenata za njihov rast. Pošto u Shock Therapy# nema dodatog šećera, ne postoji bojazan od nagomilavanja masnoće. Shock Therapy sadrži R-alfa-lipoinsku kiselinu (R-ALA) koja ubrzava ubacivanje u krvotok nutrijenata koji stimulišu kreatin i azotoksid. Ovu ulogu ima i obična alfa-lipoinska kiselina (ALA), ali znatno efektivniji u ovu svrhu je njen R- oblik.

NO Super Pump kompleks sastoji se od AKG arginina, citrulin malata i karnozina i uloga mu je pojačavanje proizvodnje azotoksida (NO), slobodnog gasa koji organizam sam proizvodi i koji ima ulogu komunikatora između ćelija. Njegovo prisustvo ubrzava protok krvi, a to je od velikog značaja za sportistu, jer na taj način više korisnih nutrijenata može brže da stigne do mišićnih ćelija, što na kraju izaziva njihov rast i razvoj.

Kompleks za povećanje volumena ćelija zasniva se na kreatinu. On mišićnim ćelijama omogućava da zadržavaju vodu i tako postanu veće, zategnute i napumpane. Ovo je značajno za sportiste, naročito bodibildere, jer ovako povećana ćelija ima bolju rehidraciju, što je preduslov za proteinsku sintezu i napumpan izgled mišića.

Energetski kompleks se zasniva na metilksantinu i evodiaminu, brzodelujućim supstancama koje povećavaju energiju i snagu tokom celog treninga. Nootropici su supstance koje poboljšavaju mentalnu fokusiranost i koncentraciju. Oni snabdevaju mozak neurohemikalijama - neurotransmiterima, enzimima i hormonima - tako što pospešuju snabdevanje mozga kiseonikom. Na ovaj način lakše može da se izdrži i najteži trening i da se izvuče maksimalna korist od njega. Shock Therapy predstavlja kompleksan preparat koji nudi:

- unapređen oblik kreatina, tri-kreatin malat
- ekstremno povećanje snage i energije
- antioksidantsku zaštitu
- fokusiranje pažnje i koncentracije
- bolju rehidraciju i brži oporavak od treninga

UPOTREBA: Jedna dozirna merica (20g) pomešana u 3dl voda 30-tak minuta pre treninga.

PAKOVANJE 840g (42 serviranja)
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319