Pro Supps USA


Danas, jedna od vodećih kompanija u svetu u domenu sportske suplementacije, osnovana je 2012-te godine u Frisku, Teksas, SAD.

Proizvođač sportskih dodataka ishrani čiji fokus leži u ponudi širokog spektra visokokvalitetnih proizvoda u svim kategorijama sportske suplementacije, posebno u domenu pre-workout proizvoda, omogućavajući sportistima da poboljšaju svoje performanse, fizičku formu i oporavak.

Kompaniju je formirala grupa fitness zaluđenika koji su želeli bolje suplemente od onoga što su mogli da nađu na policama. Uvideli su priliku da pomognu bodibilderima, fitnes entuzijastima i uopšte posvećenim sportistima svih profila kreirajući proizvode vrhunskog kvaliteta.

Prosupps tim sportskih stručnjaka zadužen je za razvoj i formulaciju najnaprednijih dodataka ishrani. Ponosni su na to što su uvek blizu svojih korisnika osluškujući njihove potrebe ali i efekte svojih proizvoda. Kako kažu u Prosupps-u, sve što su napravili prvi su testirali i ako ih to nije promenilo, učinilo jačim, bržim, izdržljivijim.... nije ni ušlo u kutiju"

Sa stotinama miliona HYDE porcija prodatih širom sveta tokom poslednje decenije, ProSupps je kvalifikovan da predvodi pokret intenzivne energije i vrhunskih performansi.

Nemojte ostati po strani!

PS HYDE Pre Workout

PRE WORKOUT - PRO SUPPS USA - Energija, snaga i izdržljivost - Mentalni fokus i motivacija - Mišićni volumen Naučno je dokazano da pravilna upotreba pre workout...

4190,00 RSD
PS HYDE THERMO

HYDE THERMO - PRO SUPPS USA Pre-workout formula, razvijena da vam pomogne da postignete ciljeve rasta mišića i sagorevanja masti u isto vreme. Prosupps HYDE® Thermo sadrži izuzetno...

4290,00 RSD

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319