APPLIED SEX BOMB FOR HIM

APPLIED SEX BOMB FOR HIM
Ima na lageru
120
60
2990 Din
Napomena:
Cena ovog proizvoda varira od 2790 - 2990 Din u zavisnosti od izabrane varijante i/ili naručene količine.


Za porudžbinu najmanje 2 kom. ostvarujete dodatni popust i cenu od 2790 Din po komadu!


SEX BOMB FOR HIM - APPLIED NUTRITION

- Podržava muško seksualno zdravlje
- Povećajte seksualni nagon
- Halal sertifikovani proizvod
- Pogodan je za potrošače sa ograničenjima u ishrani, religiji ili kulturi

Seks Bomb je aktivni dodatak za povećanje libida za muškarce koji deluje na stvaranje brže seksualne uzbuđenosti, povećavajući osetljivost kroz poboljšani protok krvi.

L-arginin pozitivno utiče na reproduktivno zdravlje, štiti krvne sudove i snižava krvni pritisak. Potreba za argininom je naročito velika kod muškaraca, pošto se semena tečnost sastoji 80% od L-arginina, a njegov nedostatak može da dovede do neplodnosti. Danas se gotovo svaka terapija protiv steriliteta bazira na argininu. Posle tridesete godine života dolazi do skoro potpunog prestanka lučenja arginina iz hipofize, zato ga je potrebno nadoknađivati putem dodataka ishrani.

Ašvaganda doprinosi unapređenju kardio-respiratorne izdržljivosti, dok se Maka tradicionalno koristi zbog svog afrodizijačkog dejstva i sposobnosti da poboljša plodnost.

Piskavica (Fenugreek) je poznata od davnina kao lek za mnoge bolesti. Piskavica se može svrstati u prirodna čuda antičkog doba, kada je bila izuzetno hvaljena i cenjena. To je jedna od najstarijih lekovitih biljaka. Grčko seme je još jedan naziv pod kojim ćete naići na ovu biljku. Već vam sam naziv govori o tome da ona ima mediteransko poreklo. Raste na Sredozemlju, a ima je i u Srednjoj Aziji. Seme piskavice je odlično za muškarce jer sadrži diosgenin, supstancu koja deluje kao vijagra.

Tribulus Terrestris je biljka koja se koristi u medicini za lečenje impotencije. Dokazano je da Tribulus drastično povećava nivo lutenizirajućeg hormona (LH) koji utiče na veću produkciju testosterona u testisima. Povećanje nivoa testosterona na ovako prirodan način utiče pozitivno i na kvalitet sperme. Naučnici i sportisti su zadivljeni moćima testosterona. Testosteron pomaže izgradnju mišića, naročito mu dajući čvrstinu i gustinu, istovremeno usporava procese starenja i pojačava seksualnu želju. Tribulus je u stanju da podigne od 40% do 100% nivo prirodnog testosterona u organizmu, bez neželjenih efekata.

Kopriva doprinosi regulaciji nivoa šećera u krvi, pomaže kod nesanice i nervoze.

Žen-šen je veoma efektan adaptogen – supstanca koja normalizuje funkcije organizma koji je pod bilo kojom vrstom stresa. Adaptogeni ubrzavaju mobilizaciju telesne energije i oporavak organizma od stresa. Svrstavaju se u netoksične supstance koje nemaju farmakološke efekte, a podržavaju organizam suočen sa fizičkim, emocionalnim i biohemijskim stresom. Jedna od važnih karakteristika žen-šena je njegovo svojstvo da podstiče reproduktivni sistem i cirkulaciju kod muškaraca, zbog čega mu se pripisuje osobina da otklanja mušku impotenciju. Kod muškaraca korišćenje žen-šena ima više efekta ako se uzima duži vremenski period.

Đumbir pozitivno deluje protiv iscrpljenosti i umora, jer podiže energiju u organizmu.

Kakaovac zbog prisustva teobroma utiče na dobro raspoloženje i smanjenje stresnih stanja. Deluje preventivno na kardiovaskularni sistem jer ima moć da širi krvne sudove i uspostavlja bolju cirkulaciju.

Celer poboljšava krvnu sliku i cirkulaciju. Veruje se da celer pospešuje polnu moć jer sadrži androsteron – hormon za koji se smatra da privlači žene.

Namena: Dodatak ishrani u kapsulama namenjen muškarcima.
Sastojci: kapsula – hidroksipropilmetilceluloza; L-arginin HCl; ekstrakt cele biljke ašvagande (Withania somnifera)(5-8:1); ekstrakt korena make (Lepidium meyenii)(10:1); ekstrakt semena piskavice (Trigonella foenum-graecum)(60% saponina); ekstrakt ploda tribulusa (Tribulus terrestris)(95% saponina); ekstrakt lista koprive (Urtica dioica)(4:1); ekstrakt korena ženšena (Panax ginseng)(10% ginsenzoida); ekstrakt rizoma đumbira (Zingiber officinale)(5% gingerola); ektrakt ploda kakaovca (Theobroma cacao)(24% teobromina); sredstva protiv zgrudvavanja – magnezijum-stearat, silicijum-dioksid; ekstrakt semena CELERA (Apium graveolens)(4:1); ekstrakt gljive kordiceps (Cordyceps sinensis)(4:1); kvercetin-dihidrat (iz ekstrakta cvetnih pupoljaka japanskog bagrema – Sophora japonica L.)(15:1); ekstrakt lista damijane (Turnera diffusa)(5:1); nikotinamid.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 60
Sastav po serviranju (2 kapsule):
L-Arginin 210mg
Ekstrakt cele biljke ašvagande (Withania somnifera) 200mg
Ekstrakt korena make (Lepidium meyenii) 200mg
Ekstrakt semena piskavice (Trigonella foenum-graecum)
- od toga saponina
105mg
63mg
Ekstrakt ploda tribulusa (Tribulus terrestris)
- od toga saponina
100mg
95mg
Ekstrakt lista koprive (Urtica dioica) 85mg
Ekstrakt korena ženšena (Panax ginseng) 75mg
Ekstrakt rizoma đumbira (Zingiber officinale) 75mg
Ektrakt ploda kakaovca (Theobroma cacao) 50mg
Ekstrakt semena CELERA (Apium graveolens) 25mg
Ekstrakt gljive kordiceps (Cordyceps sinensis) 25mg
Kvercetin 25mg
Ekstrakt lista damijane (Turnera diffusa) 25mg
Vitamin B3 16mg


PAKOVANJE: 120 kapsula.

UPOTREBA: Dve kapsule dnevno pre spavanja.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.
Upozorenje: Osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje, kao i osobe koje imaju dijagnostikovano oboljenje ili su pod terapijom, pre upotrebe preparata treba da konsultuju lekara ili farmaceuta. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.
Informacije o alergenima: Sadrži CELER.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319