CREGAATINE

bez ukusa (60 kesica)

CREGAATINE
Ima na lageru
60 kesica
60
2990,00 RSDCREGAATINE

-Naučna revolucija kreatina
-8x efikasniji od kreatin monohidrata
-Ne zadržava vodu
-Poboljšava fizičke performanse i oporavak
-Poboljšava memoriju i koncentraciju
Snažan i eksplozivan
Običan kreatin povećava nivo kreatina u mišiću za oko 2%. CreGAAtine dovodi do povećanja od 16.9% što je 8.5 puta više u odnosu na sam kreatin monohidrat.

Uvek sa tobom
Pakovanja velikih zapremina dovode do toga da kreatin usled apsorpcije vlage prelazi u neaktivni oblik-kreatinin. Premium sastojci CreGAAtine-a su zaštićeni u troslojnom kesicama farmaceutskog kvaliteta.

Nema zadržavanja vode
CreGAAtine dovodi do pravih rezultata i ne sputava te sa prekomernim zadržavanjem vode u mišićima. Ovo je naročito značajno kod sportskih disciplina gde je telesna masa važna kategorija.

Nootropik za ambiciozne
CreGAAtine dovodi do 3.9 puta više kreatina u sivoj masi mozga i 1.9 puta više u beloj masi. Ovo povećanje bi trebalo da poboljša tvoju memoriju, opažanje, učenje i koncentraciju

CreGAAtiniziraj svoje ćelije
CreGAAtine puni tvoje ćelije dodatnim kreatinom tako što koristi dodatne puteve ulaska u ćeliju. Tvoje ćelije će biti prijatno iznenađene i raditi bolje usled unapređene bioenergetike.

Savršen i za njega i za nju
CreGAAtine je savršen za one koji žele da prirodnim putem povećaju svoju energiju i poboljšaju fizički i mentalni performans, bez obzira na pol i uzrast.

CreGAAtine je unikatna zaštićena formulacija na bazi kreatina koja sadrži i njegov prekursor GAA – guanidinosirćetnu kiselinu. Deluje magično i na tvoje telo i na mozak. Razvijen od strane Applied Bioenergetic Lab i Carnomeda.

CreGAAtine je dodatak ishrani formulisan na osnovu naučnih dokaza. Detaljnije o nauci iza CreGAAtine-a možeš pročitati u sažetom pdf-u ”Malo nauke” ili se upustiti u još detaljniju analizu sa 200+ GAA naučnih studija.

CreGAAtine je bezbedan, patentiran i doping-free. Studija efekata kombinacije kreatina sa njegovim prekursorom je nagrađena od strane Evropskog Društva za Kliničku Ishranu i Metabolizam (ESPEN).

CreGAAtine poboljšava nivo kreatina u mišićima i mozgu. Mnogi od nas imaju deficitaran unos kreatina. Pogledaj studiju ili predavanje o kreatinu koji pokazuju koliko kreatina ti je potrebno.

CreGAAtine je osvojio prvu nagradu izglasanu od strane publike i poneo titulu suplement godine na najvećem sajmu fitnesa u istočnoj i centralnoj Evropi – FIWE.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 60
Sastav po serviranju (1 kesica):
Kreatin monohidrat 1g
GAA (guanidinosićetna kiselina) 1g


PAKOVANJE:

UPOTREBA: Sadržaj kesice CreGAAtina treba rastvoriti u 2 dl mlake vode, zatim dobro mešati 20 sekundi, kako bi se GAA rastvorila i omogućila najbolje efekte. Preporučena doza CreGAAtina jesu dve kesice na dan, potrebno je da postoji 8 sati razmaka između prve i druge doze, kako bi se održavao nivo kreatina u organizmu tokom celog dana.

Efekti Nakon 28 dana kontinuirane upotrebe CreGAAtina dostižete najveći nivo kreatina u organizmu koji treba održavati kontinuiranom upotrebom CreGAAtina.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319