BioTech Vegan Protein 500g

lešnik

BioTech Vegan Protein 500g
Ima na lageru
500 g
20
1890,00 RSDVEGAN PROTEIN - BIOTECH USA

- Veganski proteinski kompleks (pirinač i grašak) sa dodatkom funkcionalnih amino kiselina
- Bez šećera i laktoze*
- Bez glutena
- Bez konzervansa
- Bez aspartana
- Sa tri vrste "super namirnica"


*Ukoliko se šejk pravi sa vodom

Biti vegan i sportista u isto vreme? Moguće je!
Da li želite da imate atletski građeno telo, a da pri tom održavate vegansku ishranu? Potrebno je više pažnje, ali je moguće. Mnogi se plaše da će, ako ne jedu hranu životinjskog porekla, sav njihov trud biti uzaludan i da neće moći da se bave bodibildingom. Ima mnogo poznatih i uspešnih sportista koji služe kao primer da to nije tačno. Možete biti vegan i imati mišićavo telo iako ste promenili način ishrane. Ključ je kvalitetna proteinska suplementacija.

Osnova su pirinač i grašak.
Za razliku od proteina životinjskog porekla, proteini dobijeni iz biljaka nisu kompletni, što znači da ne sadrže sve esencijalne amino kiseline koje su vašem telu potrebne. Međutim, upotrebom proteinskog kompleksa u kome se nalaze različiti biljni izvori proteina, dobijate kompletan protein. U Vegan proteinu je ovo postignuto kombinovanjem dva komplementarna izvora proteina. Pirinčani protein koji sadrži malo lizina, ali je bogat amino kiselinama koje sadrže sumpor (kao što su cistein i metionin), i protein graška koji sadrži manje amino kiselina sa sumporom, ali je bogat lizinom. Na ovu odličnu osnovu dodati su fantastični dodaci.

+3 vrste "super namirnica"
Kinoa brašno – U vreme drevnih Inka ova namirnica, koja danas vrši reforme u kuhinjama, je smatrana majkom svih žitarica, dok je ona samo "pseudo-žitarica". Ima niži sadržaj ugljenih hidrata od redovnih žitarica, ali i veći sadržaj proteina (za 16%). Takođe, odličan je izvor minerala jer sadrži kalijum, kalcijum, magnezijum i gvožđe. Akai bobice u prahu – Akai bobica, koja je autohtona u amazonskim kišnim šumama, ima izvanrednu "ORAC" vrednost (eng. International Standard for Oxygen Radical Absorbance Capacity – Internacionalni standard za kapacitet radikalne apsorpcije kiseonika).
Godži bobice u prahu – U Kini se koriste kao afrodizijak već hiljadama godina. Ovo tanko, svetlo crveno voće, koje ima ukus sličan kao mešavina trešnje i kupine, sadrži 8 esencijalnih amino kiselina i bogato je vitaminom C.

Da vidimo brojke:
U jednom serviranju (25 g) se nalazi:
106 kcal
19 g proteina
amino kiseline:
- 1390 mg L-glutamina
- 650 mg L-arginina.

Preporučuje vam se:
Ako ste vegan ili vegeterijanac. Vegan protein može u velikoj meri poboljšati vaš unos proteina, posebno ako se bavite sportom. Njegov proteinski sastav koji je baziran na biljkama, potpomaže rast mišića i održanje mišićne mase. Ako tražite protein na biljnoj bazi koji je alternativa proteinu na mlečnoj bazi.
Ako ste osetljivi na laktozu.
Ako imate celijakiju
Ako volite reforme u kuhinji. Može se koristiti kao odličan zgušnjivač za supe i čorbe.

Kao i svi proizvodi proizvođača BioTechUSA i Vegan protein je napravljen od sigurnih i pažljivo odabranih sastojaka.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI

Broj doza po pakovanju: 20
Sastav po serviranju: dozirna merica (25g)
Energetska vrednost 106kCal
Proteini 19g
Ugljeni hidrati
od toga šećeri
3,3gg
< 0,5g
Masti
Od čega zasićene masti
2g
0,5g
So 0,55g


Sastojci: izolat proteina graška; proteini pirinča; L-glutamin; arome; pojačivač arome: glicin i njegove natrijumove soli; L-arginin; emulgator: lecitin (iz soje); kinoa brašno (1,6%); zgušnjivači: karagenan, natrijum-karboksimetilceluloza; godži bobice u prahu (1,1%); acai bobice u prahu (0,6%); so; cimet; zaslađivač: sukraloza.

PAKOVANJE: 500g

UPOTREBA: Pomešati 25 g (3 ravne kašike) sa 250 ml vode. Konzumirati odmah posle treninga. Danima kada ne trenirate konzumirati u poslepodnevnim časovima. Koristiti šejker za mešanje.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319