THE All in 1 GAINER 5kg (NA OVAJ PROIZVOD NE IDE DODATNI POPUST)

čokolada-keks

THE All in 1 GAINER 5kg (NA OVAJ PROIZVOD NE IDE DODATNI POPUST)
Ima na lageru
4500+500g FREE
33
6990 DinALL IN ONE GAINER - THE NUTRITION ....

NA OVAJ PROIZVOD NE IDE DODATNI POPUST

- Preparat za brzo dobijanje mišićne mase
- 40% proteinskog sadržaja
- 60g proteina na doziranje od 150 g
- Dodatno sadrzi BCAA, glutamin, kreatin, arginin, beta-alanin

BRZO DOBIJANJE MIŠIĆNE MASE (40% proteina+kreatin etil ester+beta alanin)

Danas postoji prilično velik niz dodataka i stoga je pojedinac često u nedoumici što odabrati, osim toga, tu je često pitanje novca...

All in 1 GAINER -NOVO NA TRŽIŠTU nudi jednostavno rješenje: sve u jednom!

Više ne morate kupovati nekoliko proizvoda da poboljšate svoje napore. ALL-IN 1 GAINER nudi sve sastojke koji su potrebni za rast mišića.

Sve u jednom, Gainer koji sadrži 60g proteina po obroku (150g)!
Whey (surutka) predstavlja definitivno najtraženiji i najpoželjniji izvor proteina za izgradnju mišićne mase. Osim izvanrednih uticaja na sintezu proteina u telu, takođe ima pozitivno dejstvo na imunološki sistem, sprečava gubitak mišićne mase, sadrži vrlo malo masnoće i ugljenih hidrata, a ne uzrokuju nakupljanje masti.

Iako su najvažnije aminokiseline već prisutne u samoj surutki, proizvod ALL-IN 1 GAINER sadrži dodatnu količinu BCAA i glutamina. BCAA su 3 najčešće anaboličke aminokiseline (leucin, izoleucin i valin) i ključne su u izgradnji mišićne mase. Glutamin predstavlja preko 50% svih aminokiselina u tijelu, što znači da je potražnja za njim ogromna. Većina anti-catabolic amino kiselina (kako bi se sprečilo propadanje mišićnog tkiva) su dokazale uticaj na telu u izlučivanju vlastitog hormona rasta.

Kreatin etil ester je novi oblik kreatina na tržištu, što je, prema nekim istraživanjima, superioran u odnosu na sve ostale. Kreatin je verojatno najviše istraženi dodatak prehrani, i studije u više navrata su potvrdile svoju delotvornost i pozitivan uticaj na snagu mišića i rast. U sinergiji s' beta-alaninom, koji dokazano smanjuje formiranje jona vodonika (H +) i time čuva pH u mišićima, mišić je u mogućnosti to učiniti više posla, pre nego što nastupi umor: veći obim posla = veći rast!

Svi procesi u tijelu zavise od odgovarajućeg unosa mikronutrijenata, ako želite vašim mišićima pružiti optimalan rast, vitamini i minerali mogu biti ključ uspjeha.

All in 1 GAINER je idealan proizvod za svakoga ko želi dobiti na mišićnoj masi. Sadrži 40% proteina! Osim toga, on je takođe vrlo ekonomičan, jer u svom velikom pakovanju (5kg) sadrži sve ključne sastojke za brz i vidljiv napredak u mišić

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 33
Sastav po serviranju (150g - 5 dozirnih merica))
Energetska vrednost 598kCal
Proteini 60g
Ugljeni hidrati
od toga šećeri
85,1
6g
Masti
od toga zasićene
1,3g
0g
BCAA (L-leucin+L-izoleucin+Lvalin=2:1:1 4,5g
L-Glutamin 4,5g
Kreatin etil ester
-od toga čistog kreatina
4,5
4,39
Beta Alanin 3g
L-Arginin 3g


PAKOVANJE: 5kg

UPOTREBA: Jednu dozu (4 merice) pomešati u 400-500ml vode i konzumirati nakon treninga. Za bolje rezultate dodatno uzeti još 1/2 doze (2 merice) ujutru na prazan stomak.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319