THE Basic 100% Whey ( NA OVAJ PROIZVOD NE IDE DODATNI POPUST )

jagoda

THE Basic 100% Whey ( NA OVAJ PROIZVOD NE IDE DODATNI POPUST )
Ima na lageru
1,8kg
4890 DinTHE BASIC 100% WHEY PROTEIN - THE NUTRITION

NA OVAJ PROIZVOD NE IDE DODATNI POPUST

Za neke to znači jednostavan, trivijalan i zajednički ,nista specijalno oko cega bi trebalo da se preterano uzbudjuju. Za druge, BASIC WHEY je apsolutno neohodan i vitalan. U uzem krugu svih svetskih najpoznatijih bodibildera,dizaca tegova ili samo rekreativaca koji zele da imaju lepo izgradjeno i misicavo telo,vi jednostavno ne može živeti bez jednog ovakvog proteina,tj.on je OSNOVNI SUPLEMENT. To je osnovno gorivo za najbrzi rast mišića,a kao takav suplement,on je jedan od najprodavanijih preparata na trzistu.

Whey koncentrat surutke se smatra najboljim izvorom proteina za izgradnju mišića i oporavak od treninga i to prvenstveno zbog svoje visoke biološke vrednosti (BV), aminokiselinskog profila i brze absorpcije.

Kada je u pitanju Basic Whey ,kao i svi ostali proizvodi u firmi THE NUTRITION,strogo se vodi racuna o poreklu sirovina.Nikako se ne koriste nepoznati i neprovereni izvori proteina,ili aminokiselina. Basic Whey sadrzi samo kvalitetne proteine ​​surutke sto rezultira hranjiv i snažan proteinski dodatak koji osigurava najkvalitenije bioloske sastojke koje su neophodne za pravilan rast mišića.

Svaka porcija Basic Wheya osigurava 5,5 grama aminokiseline razgranatog lanca (BCAA), po obroku koje su neophodne za vreme intenzivnog treninga. BCAA direktno utice na izgradnju misicne mase i ubrzava misicni oporavak. Basic Whey se takodjer sastoji od kvalitetnih izvora L-leucina,koji u sinergiji sa ostalim aminokiselinama direktno odgovoran za sintezu proteina,hipertrofiju odnosno svima znanog termina –uvecanje misicne mase.

THE Nutrition je i same ukuse podigao na jedan novi nivo.Nasi tehnolozi radili su na razvoju specijalnih vrsta ukusa,kako bi vasa impresija nakon degustacije bila sto duza ,a uzivanje maksimalno.
Basic Whey je nagrada koju vi zasluzujete, za vas rad i posvecenost treningu.Bogatstvo ukusa je tolika da cete jedva cekati vas sledeci sejk.
Basic Whey moze da se konzumira odmah nakon treninga,ili bilo kad u toku dana,kako bi omogucio sto bolji oporavak misica posle treninga,kako bi osigurao telo od katabolizma,ili da posluzi kao ukusan i slalstan proteinski medjuobrok.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 60
Sastav po serviranju (jedna mrica (30g))
Energija 498.1 kJ/118.6 kcal
Proteini 22g
Ugljeni hidrati 3,6g
Masti 1,8g


PAKOVANJE: 1,8kg

UPOTREBA: Pomešajte 1 punu mericu ujutro u roku 30 minuta nakon buđenja te 1 mericu nakon treninga.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319