THE X3M Veggie protein

Vanila

THE X3M Veggie protein
Ima na lageru
1kg
33
3190,00 RSDX3M VEGGIE PROTEIN - THE NUTRITION

Predstavlja kombinaciju proteina graška i pirinča. Bez mlečnih proizvoda, bez laktoze, bez glutena i pšenice. Prirodno uključuje BCAA (aminokiseline razgranatog lanca: Leucine, Isoleucine i Valine), uz dodatke arginina i lizina.

X3M Veggie Protein sadrži samo najbolje proteine biljnog porekla koje su odabrali naši nutricionisti na osnovu njihovog nutritivnog sadržaja.

Protein graška ima najveću rastvorljivost od svih proteina biljnog porekla i pokazalo se da doprinosi održavanju mišića. Takođe sadrži visok procenat vitamina K koji pomaže u održavanju normalnih kostiju i procesu normalnog zgrušavanju krvi.

Pirinčani proteini sadrže vitamin B6 za koji se pokazalo da pomaže u metabolizmu stvaranja energije, metabolizmu proteina i glikogena i smanjuje umora/zamora;

X3M Veggie Protein je odličan izbor za sve vegane i vegeterijance koji žele da izbegnu upotrebu namirnica životinjskog i biljnog porekla, uz kompletan aminokiselinski lanac. X3M Veggie Protein je poslednja reč tehnologije izrade proteinskog šejka na biljnoj bazi, i kao takav, sigurno može da pomogne u procesu oporavka nakon treninga.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 33
Sastav po serviranju: (30g - jedna dozirna merica.
Energetska vrijednost: 122kCal
Proteini 22,3g
Ugljeni hidrati 2,3g
Šećeri 0,09g
Vlakna 2,4g _


PAKOVANJE: 1kg

UPOTREBA: Sadržaj jedne dozirne merice razmutiti u 300ml vode i konzumirati posle treinga ili po potrebi.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319