Ultimate Nutrition IsoSensation 93 (2.3 kg)

cookies

Ultimate Nutrition IsoSensation 93 (2.3 kg)
Ima na lageru
2,3 kg
71
11500,00 RSD
9800,00 RSD
Napomena:
Cena ovog proizvoda varira od 9800,00 - 11500,00 RSD u zavisnosti od izabrane varijante i/ili naručene količine.


NA OVAJ PROIZVOD NE IDE DODATNI POPUST

ISO SENSATION 93 - ULTIMATE NUTRITION....

NA OVAJ PROIZVOD NE IDE DODATNI POPUST

NEVEROVATNIH 93% PROTEINA

Posle 5 godina neprekidnog istrazivanja, Ultimate Nutrition sa ponosom izdaje Iso Sensation 93 - koji u sebi sadrzi 100% Iso Chill Whey Protein Izolat.
Iso Chill je funkcionalni Whey protein izolat obradjen na neobicno ultra - niskoj temperaturi mikrofiltracije preradjen da sadrzi potpuni balans prirodno neizmenjenih (u izvornom obliku) bioaktivninh whey proteina ukljucujuci i imunoglobin (IgG), lactoferin (Lf) i glycomacropeptide (GMP).
On se dobija iz whey proteina, filtritajuci kroz membranu i suseci vazduhom tako sto se izlozi posrednoj toploti (znaci na indirektan nacin) da bi se obezbedio najveci kvalitet proizvoda.
Whey protein je u prirodi kompletan protein sto znaci da sadrzi sve od sustinske vaznosti bitne amino kiseline potrebne u svakodnevnoj ishrani. On ima idealnu kombinaciju amino kiselina koje pomazu da se poboljsa strutkura tela i povecaju atletske mogucnosti. Whey protein takodje pomaze atletama da odrze zdrav imuno sistem povecavajuci nivo glutathioneu telu. Glutathione je antioksidant potreban za zdrav imuno sistem i vezbanje. Treninzi izdrzljivosti mogu smanjiti nivo glutathion-a. Whey protein pomaze da atlete odrze dobro zdravlje, snagu i da pokazu najbolje.

Iso Sensation 93 takodje ukljucuje i dodat Glutapure Glutamin. U periodu napora (trening sa tegovima) odredjeni delobi tela iziskuju toliko puno glutamina da ga telo ne moze proizvesti dovoljno. U ovim slucajevima, Glutamin kao dodatak ishrani moze uciniti veliku razliku.
Naporni trening prouzrikuje da se nivo glutamina u misicnim celijama smanji, dopustajuci time da dodje do sloma misica. Dodatak-snabdevanje L-Glutaminom uzrokuje anti-katabolicki efekat time sto odrzava ove nivoe podignute sto dovodi do ocuvanja misicne mase i poboljsanja azotni bilans.

Glutapure Glutamie je 100% cist premijum glutamin, proizveden koriscenjem patentirane, vrhunske FermapureTM tehnologije. Ovaj inovativni proces fermentacije proizvodi najveceg kvaliteta, mikronizovani L-Glutamin dostupan u svetu danas. Ova jednistvena formula je dalje poboljsana sa BCAA Plus TM. Razgranat lanac amino kiselina (BCAAs) uklucuje tri sustinski bitne amino kiseline L-leucin, L-isoleucin i L-valin. BCAA su vazni za atlete jer kao ni nalik ni jednoj drugoj vaznoj amino kiselini, oni su metabolizovani direktno u misicno tkivo i jesu prvi koji su korisceni tokom perioda vezbi i treninga izdrzljivosti. Porcija BCAA je vazan izvor goriva za skeletne misice tokom perioda metabolickih napora (stresa). Tokom takvih uslova, BCAA mogu pokrenuti sintezu proteina, suzbiti katabolizam proteina i sluziti kao zamena za glukogenezu (proizvodnja glukoze iz drugih organskih molekula kao piruvat, laktat, glicerol i amino kiseline kao sto su alanine i glutaimn). BCAA su uglavnom sadrzani u skeletnom misicu, stimulisuci proizvodnju, izmedju ostalih stvari, i L-glutamina.

Probajte Iso-Senation odličnog ukusa još danas i vi ce te se upecati. Necete se nikad vise vratiti na obican Whey Protein Isolat..

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 72
Sastav po serviranju: jedna dozirna merica (32g):
Kalorije 130
Holesterol 2mg
Natrijum 50mg
Ugljeni hidrati 1g
Šećer <1g
Protein 30g


ISOCHILL – whey protein izolat, glutamin kompleks(glutamin peptidi,glutapure glutamin i n-acetil l-glutamin), kolostrum, Si kopleks – insulinskikompleks(alfa lipoidna kiselina, d-pinitol i 4 hidroksiizoleucin) D kompleks– digestivni kompleks(proteaze i laktaze).

PAKOVANJE: 2,3 g

UPOTREBA: 1. mericu razmutiti u čaši vode, soka ili bezmasnog mleka, i tako jednom do četiri puta dnevno popiti u skladu sa svojim potrebama. Sportisti obavezno jednu dozu posle treninga.

Ukusi: čokolada, vanila, kolača i brazilske kafe.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319