Ultimate Nutrition IsoSensation 93 (2.3 kg) (NA OVAJ PROIZVOD NE IDE DODATNI POPUST)

cookies

Ultimate Nutrition IsoSensation 93 (2.3 kg) (NA OVAJ PROIZVOD NE IDE DODATNI POPUST)
Ima na lageru
2,3 kg
71
11500 DinISO SENSATION 93 - ULTIMATE NUTRITION....

NA OVAJ PROIZVOD NE IDE DODATNI POPUST

NEVEROVATNIH 93% PROTEINA

Posle 5 godina neprekidnog istrazivanja, Ultimate Nutrition sa ponosom izdaje Iso Sensation 93 - koji u sebi sadrzi 100% Iso Chill Whey Protein Izolat.
Iso Chill je funkcionalni Whey protein izolat obradjen na neobicno ultra - niskoj temperaturi mikrofiltracije preradjen da sadrzi potpuni balans prirodno neizmenjenih (u izvornom obliku) bioaktivninh whey proteina ukljucujuci i imunoglobin (IgG), lactoferin (Lf) i glycomacropeptide (GMP).
On se dobija iz whey proteina, filtritajuci kroz membranu i suseci vazduhom tako sto se izlozi posrednoj toploti (znaci na indirektan nacin) da bi se obezbedio najveci kvalitet proizvoda.
Whey protein je u prirodi kompletan protein sto znaci da sadrzi sve od sustinske vaznosti bitne amino kiseline potrebne u svakodnevnoj ishrani. On ima idealnu kombinaciju amino kiselina koje pomazu da se poboljsa strutkura tela i povecaju atletske mogucnosti. Whey protein takodje pomaze atletama da odrze zdrav imuno sistem povecavajuci nivo glutathioneu telu. Glutathione je antioksidant potreban za zdrav imuno sistem i vezbanje. Treninzi izdrzljivosti mogu smanjiti nivo glutathion-a. Whey protein pomaze da atlete odrze dobro zdravlje, snagu i da pokazu najbolje.

Iso Sensation 93 takodje ukljucuje i dodat Glutapure Glutamin. U periodu napora (trening sa tegovima) odredjeni delobi tela iziskuju toliko puno glutamina da ga telo ne moze proizvesti dovoljno. U ovim slucajevima, Glutamin kao dodatak ishrani moze uciniti veliku razliku.
Naporni trening prouzrikuje da se nivo glutamina u misicnim celijama smanji, dopustajuci time da dodje do sloma misica. Dodatak-snabdevanje L-Glutaminom uzrokuje anti-katabolicki efekat time sto odrzava ove nivoe podignute sto dovodi do ocuvanja misicne mase i poboljsanja azotni bilans.

Glutapure Glutamie je 100% cist premijum glutamin, proizveden koriscenjem patentirane, vrhunske FermapureTM tehnologije. Ovaj inovativni proces fermentacije proizvodi najveceg kvaliteta, mikronizovani L-Glutamin dostupan u svetu danas. Ova jednistvena formula je dalje poboljsana sa BCAA Plus TM. Razgranat lanac amino kiselina (BCAAs) uklucuje tri sustinski bitne amino kiseline L-leucin, L-isoleucin i L-valin. BCAA su vazni za atlete jer kao ni nalik ni jednoj drugoj vaznoj amino kiselini, oni su metabolizovani direktno u misicno tkivo i jesu prvi koji su korisceni tokom perioda vezbi i treninga izdrzljivosti. Porcija BCAA je vazan izvor goriva za skeletne misice tokom perioda metabolickih napora (stresa). Tokom takvih uslova, BCAA mogu pokrenuti sintezu proteina, suzbiti katabolizam proteina i sluziti kao zamena za glukogenezu (proizvodnja glukoze iz drugih organskih molekula kao piruvat, laktat, glicerol i amino kiseline kao sto su alanine i glutaimn). BCAA su uglavnom sadrzani u skeletnom misicu, stimulisuci proizvodnju, izmedju ostalih stvari, i L-glutamina.

Probajte Iso-Senation odličnog ukusa još danas i vi ce te se upecati. Necete se nikad vise vratiti na obican Whey Protein Isolat..

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 72
Sastav po serviranju: jedna dozirna merica (32g):
Kalorije 130
Holesterol 2mg
Natrijum 50mg
Ugljeni hidrati 1g
Šećer <1g
Protein 30g


ISOCHILL – whey protein izolat, glutamin kompleks(glutamin peptidi,glutapure glutamin i n-acetil l-glutamin), kolostrum, Si kopleks – insulinskikompleks(alfa lipoidna kiselina, d-pinitol i 4 hidroksiizoleucin) D kompleks– digestivni kompleks(proteaze i laktaze).

PAKOVANJE: 2,3 g

UPOTREBA: 1. mericu razmutiti u čaši vode, soka ili bezmasnog mleka, i tako jednom do četiri puta dnevno popiti u skladu sa svojim potrebama. Sportisti obavezno jednu dozu posle treninga.

Ukusi: čokolada, vanila, kolača i brazilske kafe.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319