Ultimate Nutrition Prostar 100% Whey Protein (908g)

vanila

Ultimate Nutrition Prostar 100% Whey Protein (908g)
Ima na lageru
908g
31
4700,00 RSD
4150,00 RSD
Napomena:
Cena ovog proizvoda varira od 4150,00 - 4700,00 RSD u zavisnosti od izabrane varijante i/ili naručene količine.PROSTAR 100% WHEY PROTEIN - ULTIMATE NUTRITION....

- preko 83% proteina iz surutke (whey protein)
- mešavina izolata, koncetrata i hodrolizovanog proteina surutke
- bez dodataka proteina iz soje, pšenice i kolagena
- visok sadržaj BCAA amino kiselina.
- savršeno instntizovan i ukusan

Protein je verovatno najvažniji dodatak ishrani za sve sportiste, a posebno za one koji treniraju dugoročno, naporno i sa velikim tezinama. On je gorivo za izgradnju, toniranje i održavanje glatke mišićne mase. U osnovi, protein je neophodan za rast i razvoj. Medjutim, proteini se ne koriste direktno nakon apsorpcije iz hrane. Oni se u telu razlažu na prostija jedinjenja – aminokiseline, koje su osnovni gradivni blokovi živih bića. To znači da su aminokiseline, a ne proteini osnovni nutrijenti.
Od 20 aminokiselina koje telo koristi za izgradnju mišića, 11 su neesencijalne aminokiseline (telo ih moze sintetisati iz drugih aminokiselina), dok su njih 9 esencijalne, ne mogu se sintetisati u telu i do njih telo dolazi tako što razgrađuje proteine koje mi, ishranom, unesemo tokom dana. Ukoliko bilo koje od 9 esencijalnih aminokiselina nema dovoljno u organizmu, mišići ne mogu rasti ili se oporavljati!

Način na koji telo koristi proteine tokom ili posle treninga razlikuje se od načina na koje koristi masti ili ugljene hidrate. Satima nakon treninga, telo iz aminokiselina proizvodi takozvane strukturalne proteine koji se koriste za popravak ili izgradnju mišića. To je jedan od razloga zasto bi sportisti morali voditi racuna o ishrani pre, tokom i posle treninga!

Da bi zadovoljili potrebe sportista u to vreme, istraživači Ultimate Nutritiona su razvili novu i poboljsanu formulu Prostar 100% Wheya sa potpunim spektrom od 20 aminokiselina koje nase telo koristi!
Prostar 100% whey se dobija procesom niskotemperaturnih mikro i ultra filtracija da bi se osigurao najviši kvalitet proizvoda, bez gubitka važnih frakcija kao sto su Beta Lactoglobulin, Alfa Lactalbumin, Glycomacropteptide, Imunoglobini, Proteose Peptones, Serum Albumin , Lactoferrin i Lactoperoxidasa.

Ultimate 100% Prostar Whey je napravljen za sve, od onih koji treniraju dva puta nedeljno, do profesionalnih bodibildera! Takodje poboljšava funkciju imunog sistema i vase zdravlje!

Pomoćiće vam da sačuvate ili izgradite mišićnu masu, ostvarite veću gustinu mišića i definiciju, a sve to PRIRODNIM putem, visokovrednosnim proteinom izolovanim iz surutke!
Zato nemojte više iscrpljivati svoje telo besomučnim treninzima koji nemaju efekta i samo smanjuju vašu mišićnu masu i preuzmite stvar u svoje ruke!

1) Kako se konzumira 100% Prostar Whey?

Može se konzumirati na razne načine. Bilo sa vodom (preporučeno posle treninga) ili vašim omiljenim pićem. Najpotrebniji vam je neposredno nakon treninga, ali ga mozete piti i nekoliko puta dnevno kako bi vase telo konstantno imalo priliv svih potrebnih aminokiselina!

2) Kako 100% Prostar Whey poboljsava imunitet?

Poboljšava imunitet tako što povećava produkciju prirodnih antioksidanata koje telo sintetiše. Takođe, gore pomenute mikrofrakcije, koje se ne gube naprednim postupcima mikrofiltracije pozitivno utiču na imuni sistem, koji slabite napornim i teškim treninzima!

3)Kakav ukus ima?

Prostar Whey se pravi u raznim ukusima da bi se prevazišao gorak ukus aminokiselina. Ukus se dodaje niskotemperaturnim procesom da bi se sačuvala sva prirodna svojstva proteina iz surutke! Izaberite sebi onaj koji najviše volite!

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 31
Sastav po serviranju (1 dozirna merica (30g)):
Kalorije 120
Kalorije iz masti 10
Ukupno masti 1g
Ukupno ugljeni hidrati 2g
Šećer 1g
Protein 25g
BCAA 6007mg
EAA (Esencijalne Amino Kiseline) 11727mg
Ukupno Amino Kiseline 25000mg


Pakovanje: 908 kg

Upotreba: Kao dodatak ishrani jednom sportisti najvažnije je koristiti Prostar 100% Whey Protein odmah nakon treninga sa vodom ili omiljenim pićem a prema vašim potrebama možete ga koristiti i nekoliko puta u toku dana kako bi uneli dovoljno gradivnih materija koje su neophodne za rast vaših mišića i pojačali imunološki sistem.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319