YAMAMOTO TestoROL (40 kapleta)

40 kapleta

YAMAMOTO TestoROL  (40 kapleta)
Ima na lageru
40 kapleta
13
2490,00 RSD
Napomena:
Cena ovog proizvoda varira od 2290,00 - 2490,00 RSD u zavisnosti od izabrane varijante i/ili naručene količine.


Za porudžbinu najmanje 2 kom. ostvarujete dodatni popust i cenu od 2290,00 RSD po komadu!


TESTOROL - YAMAMOTO

Svako ko se bavi visokointenzivnim sportovima, uključujući i dizanje tegova, a posebno bodibilderi, poverlifteri, krosfiteri i sportisti pri borilačkim sportovima, znaju da je muski hormon T ključni hormon u medijaciji androgenih procesa, kao što su mišićni rast, gubitak telesne težine, uvećanje snage, ali i pojedinih kognitivno – psiholoških aspekata. Dodatno, ukoliko trenirate veoma naporno, a ne odmarate dovoljno, vrlo brzo možete ući u jedan začarani stresni krug, koji za posledicu, pored ostalog, ima i katabolizam, gubitak mišićne mase, propadanje trenažnih performansi, uz uvećan rizik od povređivanja, oboljevanja, značajno umanjene endrokrine sinteze prekopotrebnih “muških” hormona u telu.

Lista suplemenata koji su označeni kao “pojačivači lucenja muskog homona T” danas je na tržištu prilično impresivna, čak je možda i najjači razlog zašto proizvođači ostvaruju odlične prihode u industriji. Testo – pojačivači (eng. testo-boosters) dobijaju na popularnosti konstantno, kao i atribute poput “agresivni”, “fascinantni”, termini koji su povezani i sa doping supstancama, zatim sa popularno – zaraznim (eng. catchy) tvrdnjama, formulama ekstrakta korena brojnih biljaka, poznatih i nepoznatih, a sve ovo zajedno “podržano” neverovatnim recenzijama. Upravo sve ovo skupa često može kreirati jednu vrstu “dimne zavese” za sportiste i druge korisnike, žrtve zavaravajućeg marketinga i neistinitih informacija koje puštaju direktno proizvođači.

Yamamoto TestoROL® je suplement koji objedinjava ono najbolje što nauka u ovom momentu može da ponudi, bez ikakvih iluzija i nerealnih obećanja korisnicima. Poboljšava odgovor na fizičko – psihološki stres, zahvaljujući podršci koju daje kroz biljne ekstrakte i dokazano efikasne aktivne elemente. Poboljšava osećaj zadovoljstva (eng. well-being), hormonskog balansa, posebno pojedinaca koji su izloženi intenzivnom stresu, rizikujući razne neželjene efekte.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 13
Sastav po serviranju (3 kaplete):
D-aspartic acid 700 mg
Fenugreek seed
of which furostanol saponins
of which protodioscin
500 mg
225 mg
100 mg
Ashwagandha root
of which withanolides
300 mg
15 mg
Ginseng root
of which ginsenosides
200 mg
40 mg
Magnesium 56,3 mg (15% RI*)
Zinc 10 mg (100% RI*)
Boron 3,6 mg


PAKOVANJE: 40 kapleta.

UPOTREBA: Tri kaplete dnevno uz obrok.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319