LABRADA Elasti Joint

LAB Elasti Joint

LABRADA Elasti Joint
Ima na lageru
350g
28
5590,00 RSD
5190,00 RSD
* ovo je cena isključivo za
naručivanje preko web shopa
Napomena:
Cena ovog proizvoda varira od 5190,00 - 5590,00 RSD u zavisnosti od izabrane varijante i/ili naručene količine.


NA OVAJ PROIZVOD NE IDE DODATNI POPUST

ELASTI JOINT - LABRADA NUTRITION....

NA OVAJ PROIZVOD NE IDE DODATNI POPUST

Zaštita za zglobove, hrskavicu i ligamente.

Elast Joint® sadrži sve danas poznate supstance koje snaže funkciju zgloba i vezivnog mišićnog tkiva. Umesto četiri velike tablete uzmite jednu mericu Elasti Joint®-a i pripremite ukusni napitak. Praškasta forma aktivnih komponenti mnogo se bolje apsorbuje u organizmu od tvrdih tableta. Osim toga, upravo količina supstanci u jednoj merici -a smatra se optimalnom za postizanje povoljnog učinka.

Aktivne komponente pomažu regeneraciju... Glukozamin sulfat je prirodni šećer dobijen ekstrakcijom iz ljuštura školjaka. Ključna je komponenta hrskavice, vezivnog tkiva i zglobne tečnosti. Ima sposobnost upijanja vode i tako osigurava podmazivanje i apsorbciju udarca o hrskavicu koja pokriva krajeve kostiju zglobova. Starenjem, te usled bolesti (osteoartritis) glukozamin isčezava iz organizma, a preostali dio ima otežanu sposobnost upijanja vode.
Uzimanje dodatnih količina glukozamina oralno dokazano utječe na bolju podmazanosti zglobova i nestanak boli kod osteoartritisa jednako efikasno kao ibuprofen, s tom razlikom što glukozamin djeluje na uzrok nastanka boli, a ne na prekid osećaja boli. Naročito uspešnom pokazala se kombinacija glukozamina i hondroitin sulfata koji ima protuupalno jelovanje, a njihova kombinacija deluje regenerativno. Elasti Joint® sadrži velikih 1500 mg glukozamin sulfata i 1200 mg hondroitina u jednoj merici.

Aktivne komponente koje podmazuju... Kolagen Hidrolizat je supstanca koja učestvuje u izgradnji oko 30% svih telesnih proteina. Esencijalan je za održanje zdravlja zglobova, ekstremiteta, kose, kože i noktiju. Starenjem prirodna sposobnost organizma da ga proizvodi se smanjuje. Praćenjem radioaktivnim tvarima obeleženog kolagena koji se uzima oralno dokazana je njegova iskoristljivost poput onog proizvedenog u organizmu. Naročito je prisutan na hrskavičnom završetku zgloba gde deluje podmazujuće. Elasti Joint® sadrži 5000 mg kolagena po mjerici.

Aktivne komponente koje smanjuju bol... MSM (Metilsulfonilmetan) je spoj sumpora koji poseduje protuupalno delovanje.Iako nije lek za artritis, MSM značajno smanjuje otok zgloba koji uzrokuje bol. Sumpor ima izuzetno delovanje pri izgradnji mišića, kože, kostiju, noktiju i kose. Uz to, MSM ima provereno povoljno delovanje na akne, alergije, Alzheimerovu bolest, artritis, cirkulaciju, glavobolju, migrenu, gubitak pamćenja, stres, čir, bolove u mišićima... MSM pomaže organizmu da zameni stare istrošene ćelije novim i elastičnim. Možda jedna od najčudnijih osobina MSM-a je da organizmu daje energiju, dok se osoba koja ga uzima oseća smirenije. Sve je rašireniji kao rešenje za bol, potpuno neotrovan, za razliku od različitih tableta protiv bola za koje se veruje da su uzrokom 76.000 hospitaliziranih i 3.300 smrtnih slučajeva u SAD-u zbog želučanog krvarenja, tokom samo godine dana. Jedna merica sadrži 5000 mg MSM-a.

Svi koji vežbanjem nastoje postići lepo oblikovano telo, izgraditi mišiće ili se podvrgavaju velikim fizičkim opterećenjima obično zaboravljaju na sledeću činjenicu: nije dovoljno kvalitetno hraniti samo mišiće, već jednaku pažnju treba posvetiti i vezivnom tkivu! Štaviše, to je jedini način da sprečite povrede.
Organizam će na informaciju o nemogućnosti vezivnog tkiva da prati mišićnu kontrakciju reagovati usporenom izgradnjom mišićne mase. Zbog toga je možda i polovina uloženog novca u skupe visokovredne suplemente za izgradnju mišićne mase jednostavno - bačen novac.
S druge strane - iskušavanje limita izdržljivosti vrlo će verojatno dovesti do povrede i tako znatno usporiti napredak. Uzimanjm Elasti Joint®-a značajno ćete popraviti ravnotežu i osigurati ravnomeran napredak vezivnog mišićnog tkiva i mišića uz bitno smanjenu mogućnost povreda.PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 28
Sastav po serviranju (12,5g):
Ukupno kalorija 20
Natrijum 125 mg
Ukupno ugljienih hidrata 5 g
Šećeri 1 g
Proteini 4 g
Vitamin C 990 mg
Kolagen 5 g
MSM 2 g
Glukozamin sulfat 1.5 g
Hondroitin 1.2 g


PAKOVANJE: 350g

NAPOMENA: Ne uzimati više od dve merice dnevno.

UPOTREBA:Jednu mericu razmutiti u 2dl vode sobne temperature.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319