Ultimate Nutrition Horse Power X

Pink Limunade

Ultimate Nutrition Horse Power X
Ima na lageru
225g
4550 DinHORSE POWER X - ULTIMATE NUTRITION....

Horse power x je proizvod azotnog oksida (NO) sa dodatkom kreatina za povećanje celijske volumizacije Pri korištenju ovog suplementa NO se proizvodi u celijama koje se nalaze u samim krvnim sudovima. Kada se celije stimulišu, mišićnom kontrakcijom, one oslobađaju azotni oksid.

Jednom oslobodjen NO se otpušta u susedno meko mišićno tkivo krvnih sudova čineći ih opuštenijim i širim. Rezultat je povećani dotok krvi u nadraženi deo što automatski izaziva neverovatnu napumpanost vaših mišića koja se zadržava i do 40 min posle treninga.

Zašto se mišići napumpaju? Napumpanost je jedan od fizickih sigurnosnih mehanizama koji sprečavaju pad u mišićnoj funkciji i snazi.

Krv koja je osnovni fizicki transportni medij nosi sve vitalne sastojke (aminokiseline, kreatin, glikogen) u mišiće koji su neophodni za proizvodnju energije, rast i oporavak. Kao dodatak krv odnosi nusprodukte metabolizma (CO2, mlečna kiselina) koji iscrpljuju mišićno tkivo i tako sprečavaju maksimalan mišićni rad.Znači povećanje krvotoka (uz dodatak neophodnih ostalih suplemenata-NO je dodatni, a ne osnovni suplement) u mišićnom tkivu povećava mišićnu masu, snagu i ubrzava oporavak.

PAKOVANJE 225g

UPOTREBA: Pocetna doza je 1 merica razmucena u vodi 30min. pre treninga. Nakon dostizanja stepena tolerancije moze se povecati doza do 3 dozirne merice pre treninga.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319